Falling to the wrong hands

153321-438
Hejdå sommar

153321-439
Hej höst

Jag anser att hösten officiellt är här. Det känns rättså bra och mysigt, tanken på att få klä sig i basker och halsdukar och knästrumpor+strumpbyxor känns rättså bekväm. Jag skall bara komma på hur jag lättast finner en varm jacka (man fryser ju banne mig alltid på hösten/vintern, det är rätt skumt att man bara accepterar det) och så skulle jag vilja sälja min skinnjacka lite snabbt. Tanken på att nån förmodligen skulle trivas med den mycket mer än vad jag gör är jobbig.

Höstlista
Ditt kvarter - Säkert
Mad World - Gary Jules
Girl from the north country - Bob Dylan
Such Great Heights - The Postal Service
Rainbowarriors - Cocorosie
Impossible - Shout Out Louds
The Wrong Hands - Jens Lekman
Overdosing with you - Billie the vision & the dancers
Touch Feel And Lose - Ryan Adams
Sore Feet + Blisters - David & the Citizens
Loving You - Minnie Riperton
4 kommentarer

om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms

153321-436153321-435

Mitt busskort dog och ville aldrig vakna mer. Jag bestämde mig för att göra något åt saken och sökte upp "busskortstanten" på expeditionen. (Jag älskar att hänga där för övrigt, jag tycker att jag lyckas rättså bra med att utnyttja mina rättigheter, om man nu kan uttrycka sig så.)
Tyvärr fann jag inte vad jag sökte denna gången, jag blev upplyst om att hon kokade kaffe, jag kunde återkomma om en halvtimme. Efter en halvtimme fick jag beskedet att hon nog var och fikade. Gör expeditionsmänniskorna inget vettigt, eller hur är det egentligen med den saken?
När hon väl var tillbaka var hon inte ett dugg glad, trots all fika. Jag fick inte ens fylla i min blankett själv, jag var tydligen lite för spexig. Jahaja. Tack och adjö med dig. Hoppas jag slipper återkomma.

P.S. Idag hade vi vår första Filosofi B-lektion, vilken jag har fixat fram. Jag blev sur när jag insåg att jag inte hade den minsta möjligheten till att läsa den kursen. Vi fixade fram en liten lista och hey, det var ju lätt som en plätt! Vår lärobok består för övrigt av en rosa liten pocketsak, väldigt sött. Det kommer nog inte alls bli oseriöst eller flummig. Nejdå. Och jag gillar det.
4 kommentarer

I find it hard to tell you, I find it hard to take

153321-430
klänning 10 kronor
(stl 130, haha! det var kanske en valrossunge som hade den innan?)

153321-433
skjorta, 15 kronor

153321-431153321-432
blommig kjol 15 kronor
(moa hjälpte mig att sy upp den. jag är tacksam)Plus det svarta lackskärpet på bilden till höger, för hela två kronor. Egentligen borde jag hålla hårt i mina pengar, jag vet. Men jag var ändå tvungen att besöka broby på grund av ett visst projektarbete, och Moa&Mimi skulle ju ändå till erikshjälpen.. och så råkade vi ramla över en annan liten second hand-affär med. Hoppsan!

2 kommentarer
Real Time Web Analytics