Fyndigt

153321-155
153321-156
fybnd
Svarta armband, Kappahl
Tändstickor, Skärgårdskraft
Munspel, Klämmor, Indiska
Örhängen, present
Grönt och blommigt armband, Second hand


Tro för allt i världen inte att jag kom hem tomhänt. Nejdå. Trots att man snabbt kunde konstantera att allt ville vara lite dyrare än hemma i skåne så skrapade jag ihop en del fynd. Bland annat ett blommigt armband för 1 kr. Inte illa alls. Och det ena svarta armabandet passade förträffligt bra ihop med mina örhängen.
3 kommentarer

Slow down you crazy child

image150
Hemma igen, skönt på något vis. Jag känner mig helt inne på hösten nu. Man längtar lite efter alla fina höstkläder och åh.. kläder är nog aldrig så bra som på hösten. Inte på något sätt. Idag var jag till och med tvungen att slå till på en tjusig kalender till skolstarten.. Skärpning. Sturkö var i alla fall fint, och jag var glad och hoppig och sprallig.

Topp tre, för tillfället
  1. Second Hand - Behöver jag säga något?
  2. Förvaring - Jag älskar förvaringsmöjligheter av alla slag, det är nästan inte klokt. Men det behövs nog med tanke på allt skräp jag har börjat släpa hem..
  3. Ben&Jerry-glass - Jag har bestämt mig för att testa alla smaker som finns här innan sommaren är slut. Jag har nästan börjat tröttna lite, men bara nästan.
(Jag måste nog inflika med en fyra också, som egentligen inte finns för den är så stående och självklar i min värld; böckerböckerböcker)
2 kommentarer

sturkö

sturkö

Imorgon drar jag till blekinge och skärgården och båtarna och morgan-bilen och lite nya second hand-upplevelser förhoppningsvis och glassiären och chillandet
Jag, Sis och den lille klickaren, det blir nog riktigt mysigt. Som alltid
1 kommentar
Real Time Web Analytics