Damn, I wish I was a lesbian

153321-720

kofta/grej - indiska
tischa & armband - h&m
tights - lindex
skor & ring - second hand
sjal - monki
halsband - lillasysters från zara


Goddag kära tigerlilys-läsare! Eftersom Felicias dator har dött en smula så fick jag äran att rycka in idag. Och som ni ser så var fröken flix snygg idag igen, och folket var som galna i hennes uppseendeväckande tights.

Min blogg hittar ni förresten här, ta en titt vet jag. Tack & hej! /Moa
9 kommentarer

åtta sanningar

153321-711


När jag var liten stod alltid "musse-trampebil" högst på önskelistan, tyvärr fick jag aldrig någon. Det var hårt. Vad jag hade däremot var en docka som kunde vibrera (hrm, det låter lite perverst idag) och därav fick den namnet "Skake". Fyndigt.


Jag har alltid älskat sköldpaddor och samlat på sköldpadde-figurer. När jag väl fick en riktig var den skittråkig och när den dog hamnade den på grannens kompost på något mystiskt och oförklarligt sätt.

Jag har en vinge bestående av ett rättså utstående skulderblad.


Jag är väldigt rädd för religioner och för att se vad de gör med människor. Samtidigt är jag rättså intresserad och dyker upp på diverse olika religösa tillställningar då och då.


Jag kollar aldrig på tv.


Jag kan bete mig aningens.. respektlöst gentemot lärare och ställer väldigt luriga frågor när andan faller på. Dessutom är jag stammis hos rektorn, fast inte för på grund av olydighet utan för att det är trevligt och intressant. Jag jobbar fortfarande på att bli ditskickad någon gång, bara för att se vad som händer, eller så.


Jag har en viss förkärlek för pojkar med lockigt hår

Hum.. jag vet inte mer för tillfället. Moa tyckte att jag kunde berätta om hur elak jag brukar bli när jag är arg, men njae, jag vill inte att ni skall bli så negativt intällda.

7 kommentarer

.


Min dator dog och ville aldrig vakna mer.
Så ni behöver ju inte precis förvänta er något den närmsta tiden.
Nu kan inte ens fina paljettkjolar, fräsiga popboxar eller söta sailor-pojkar rädda mig.
4 kommentarer
Real Time Web Analytics