Your lover is just another lover

153321-642
väska, urban outfitters
153321-649
Giraffer i Max ägo

Jag har köpt den snyggaste väskan jag vet, jag kände att det var lika bra. Man köper egentligen alldeles för lite prylar som är förfärligt snygga. Jag blev nästan lite skakig i affären när jag insåg vilket hål den skulle göra i min stackars lilla plånbok, fel tanke.
Det är ju bara idioti att handla en massa prylar som är jättebilliga, funktionslösa och möjligtvis lite moderna på sin höjd (second hand-affärer som skänker pengar till en massa bra saker räknas inte. nixnej, aldrig på livet).

Förresten så var hela Stockholms-infallet tukigt. Vi åkte bil en massa timmar, tog in på hotell någonstans mellan kvarteret skatan och stureplan, hälsade på Moas bror tvärs över staden,  handlade lite prylar, åkte hem, slut. Men.. vi har i alla fall ätit världens godaste polkagrisar, så jag ångrar ingenting!
10 kommentarer

när stockholm kysser mig på kinden

153321-652

Jag har tillbringat föregående natt i Fogdarp hos mina småsyskon. De var små och mysiga som vanligt. Jag lärde Mini snacka stockholmska och sedan lekte vi tills mina rosa strumpisar gick i sönder, riktigt dåligt, men vad tusan. På tal om Stockholm så bestämde vi precis att vi skall dit imorgon. Det är snabba ryck här. Imorgon tar vi lilla racerbilen och kidnappar Moa, haha. Kanskekanske blir det Göteborg på torsdagen med, men sånt kan man aldrig vara säker på.

Adjöken!
4 kommentarer

153321-642

153321-639153321-640

Idag busade vi lite, Klara skulle hålla en operation av Annie mitt på ett bord och jag fann mig ett portabelt hem i form av en lagom stor låda. Den höll dock inte så länge, så jag "packade prydligt ihop mitt hem och begav mig iväg". Förvisso hade den nog inte fått plats i mitt skåp ändå, jag har samlat på mig en del där redan;

Två läsk, en fullt fungerande megafon, en jättelång jude-pinne, glögg, en grön tröja som tillhör Carl,  dunsockar, väldigt gamla tyskaböcker med tillhörande ljudband, en bild föreställande sniff i mumin, en grå oversize-fleecetröja som tillhör Jens, plåster till klassapoteket, en idolbild av Fritz, och sen vet jag inte mer. Några skolböcker med kanske, på sin höjd.

Sedan blev allt plötsligt väldigt dystert, seriöst, trevligt och tyst.
7 kommentarer
Real Time Web Analytics