Lite nya prylar

153321-551


1, rutig kofta/tröja/jacka/nånting
2, fyra knästrumpisar
3, rosa kedsskor (för en femma!!)
4, liten kanin +ring
5, clipsisar

I fredags vankades det inflyttningfest i Lund hos min kamrat Markus. Efteråt huserade jag hos min kära syster i Malmö. Det var i allra högsta grad trevligt, då hon tog med mig till Marknadsbörsen följande morgon, alltså idag. Där kunde man hitta i princip allt, riktigt skumt och intressant. Som ni ser fick jag med mig en del hem, jag är nöjd (plus att allt jag köpte var skitbilligt, till skillnad från vissa av min systers prylar, huhu).
Nu är jag precis hemkommen ifrån en kvarteret skatan + hipp hipp-kväll med några klasskamrater. Vi kom dock ifrån filmtittandet lite och länsade Annies kök lite istället. Mm-mm.

9 kommentarer

KKKKK Come on!

153321-549
Jag har en ny kjol. Den var hyggligt billig & tight, wuhh.

Igår när jag var på dagiset för att snacka lite med fröknarna om vårt projektarbete så var det två olika småttingar som frågade vem jag var mamma till. De såg ut att tycka väldigt synd om mig för att jag inte hade några barn. Haha.

ps. en ny mus har lokaliserats i mitt hem, fast denna gången i en glasflaska. väldigt skumt.
12 kommentarer

you've had your chance so say goodbye

153321-544153321-546
klänning, h&m
tröja, mitt eget verk
örhängen, halsduk, second hand

Det är mycket löv och sånt nu.. på både gott och ont. Men det kan inte hjälpas. I alla fall så är det ju fruktansvärt trevligt och fint. Och angående knappen, ehm.. det är bara en rättså intern grej på vår skola, vi blev av med en väldigt spektakulär magister i våras, och på den vägen är det.

11 kommentarer
Real Time Web Analytics