And we talk about stupid things like feelings and men


I lördags begav vi oss till helsingborsfestivalen. Jag var dock lite trött på grund av värdelösa busschaufförer, stekheta tåg och stora folkmassor, så vi bestämde oss för att byta land ett tag.

Plötsligt befann vi oss i Danmark och efter att träffat på kanske den snyggaste pojken Linn sett i sitt liv, satte vi oss vid vattnet för att dricka vin och prata djupa saker.

Linn drack elefantöl, vilken nog var ganska så äcklig. Tur att hon kunde matcha i alla fall.


När det blev mörkt tog vi vårt pick och pack och åkte hem till Sverige igen för att kolla på Bob Hund! Jag var inte så himla intresserad men det var kul att dansadansa lite fult och plötsligt ramlade jag över min allra finaste Moa plus en massa andra. Inte så dumt.
8 kommentarer

Save Me, Kiss Me, Dance With MeSambassadeur - Think Nothing Of It
Pacific! - Disappear
José González - Stay In The Shade
Jens Lekman - Radio NRJ
El Perro Del Mar - God Knows (You Gotta Give To Get)
Days - Simple Thing
Air France - Collapsing Outside Your Doorstep
The Tough Alliance - Silly Crimes
The Embassy - Flipside Of A Memory
Studio - No Comply

Idag när jag kom hem och var lite utsliten efter jobbet (ja, man kan bli utsliten av att äta, läsa böcker, spela gameboy, skriva fina ord och hälsa på en besökare emellanåt) hittade jag en sån fin sak i min mail. Det var en skiva som Victor pysslat ihop med ett par låtar av olika Göteborgsband, plus ett tjusigt omslag. Mmm-mm. Lite för fint för att gömmas undan i min dator så därför kan ni få ta del av den lite.
3 kommentarer
Real Time Web Analytics