såhär är det:

"Om det händer något intressant så tänker jag bara på att jag ska berätta det för dig så exakt som möjligt senare. Idag på väg till skolan såg jag en daggmask som hade torkat på asfalten och klibbats fast. Hade jag berättat det för någon i skolan hade de bara skrattat. Men när jag tänkte på daggmasken visste jag helt säkert att du skulle förstå. Det var bara jobbigt att vänta hela dagen."
"Vad tänkte du?"
"Att den såg ledsen ut."
8 kommentarer

there will be no holding hands tonight


hjärtebrillor, urban outfitters
fågel i bur, barcelona
klänning, tantig affär i broby
väska, loppis


Igår började jag jobba på ett litet museum. Rättså trevligt måste jag säga. Tyvärr har vi inte så många besökare så det mesta av tiden går åt till att läsa intressanta böcker eller att fundera på vilken glass man skall äta för dagen.
0 kommentarer

I remember. Somebody died. It was me.Jag cyklade 1,5 mil för de här skorna. Men de är rättså fina i alla fall. Sedan har jag handlat lite i en hemskt tantig affär som ligger i en litet samhälle där Moa bor. Ni vet en sån där som bara säljer kläder i för stora storlekar vilka varit moderna tjugo år tidigare, om man har tur, och med sjuka överpriser dessutom. Och hum.. en tysk äventyrsfilm från -84 har jag med köpt. Plus lite annat. Väldigt spännande.
8 kommentarer
Real Time Web Analytics