HöstpeppThe Embassy - State '08
Joel Alme - Light Years Away
Kleerup feat. Linda Sundblad - History
MGMT - Love Always Remains
Kings Of Convenience - I'd Rather Dance With You (Cornelius Remix)
Anna Järvinen & Anna Norlin - Det Gör Ont För Varje Hjärtslag 
Jens Lekman - Pocketful Of Money
Phoenix - Too Young
Lykke Li - Everybode But Me (Diskjokke Remix)
Air - Ce Matin La
Taken By Trees - The Sweetness of Air France
Club 8 - Jesus, Walk With Me (Jimahl Remix)

Min lilla ipod tog en paus och låg i koma i ungefär ett dygn. Jag blev smått förtvivlad eftersom det är väldigt viktigt  med musik som kan göra hösten lite gladare. Här är min bästa spellista för tillfället.
5 kommentarer

jag saknar dig jag saknar dig jag saknar digMitt huvud vill sprängas för det är dödstyst här. Jag tål inte tystnaden, inte idag. Snart ska jag lämna Göteborg och pojken som är den finaste jag vet och åka hem till Moamylove. Och till min lillasyster som har höstlov! Jag ville också ha lov, så nu har jag det. Tur att man kan välja själv.
5 kommentarer

Kärlekens historia - Nicole Krauss


"Änglar gifter sig inte. För det första är de alltför upptagna och för det andra blir de inte förälskade i varandra.(Om man inte vet hur det känns när någon man älskar första gången lägger sin hand nedanför ens nedersta revben, vad har man då för chans att kunna älska?). Deras sätt att leva tillsammans är inte olikt livet i en kull nyfödda hundvalpar: de är blinda och tacksamma och blottade. Detta innebär inte att de inte känner kärlek, för det gör de. Ibland upplever de kärlek så starkt att de tror att de håller på att drabbas av panik. Vid sådana tillfällen bankar deras hjärtan okontrollerat och de tror att de ska till att kräkas. Men den kärlek de känner är inte till andra änglar, utan till de levande, som de varken kan förstå eller lukta eller röra vid. Det är en allmän kärlek till de levande (fast den blir inte mindre stark bara för att den är allmän). Det händer bara vid enstaka tillfällen att en ängel hos sig själv finner någon defekt som gör att hon blir förälskad, inte i största allmänhet, utan i någon särskild."

6 kommentarer
Real Time Web Analytics