You're too sweet to be just mine aloneNu ska jag till Göteborg och till en pojke som jag tycker är hemskt fin. På morgonen när han vaknar har han det rufsigaste håret jag vet, vilket gör att man blir lite extra kär i honom. Det är rättså bra ifall man skulle ha råkat glömma bort sina känslor under natten, eller så.
14 kommentarer

"Where you in our school" they say

För ett år sedan hade jag inte en enda tanke på att jag skulle sluta skolan. Jag hade inte tid, för jag var tvungen att hinna lära mig ungefär allt jag visste och jag och Moa hade en hel del sjuka påhitt för oss. Det var som jag ville ha det, minus alla uttjatade studentaktiviteter som var fruktansvärt värdelösa och oplanerade. Allt prat om studenten gjorde mig bara deprimerad.

Idag skulle jag aldrig i mitt liv vilja återvända. Jag kan nästan inte minnas en enda sak med vår skola som faktiskt var bra och i slutet hade jag inte mycket respekt eller förtroende kvar för någon alls. Människorna var fina, men inte särskilt svåra att se igenom. Det enda jag möjligtvis kommer sakna är samtalen. Alla dessa samtal med människorna hit och dit och egentligen lyssnade jag bara på dig och dig och dig. Jag antar att det är dags för nya äventyr nu.
2 kommentarer
Real Time Web Analytics