you in that dress, my thoughts,luke frågade mig häromdagen ifall jag vill vara med under london fashion week nu i februari, och det vill jag ju såklart. jag känner att det har potential till att bli hur fint och galet som helst.

småknyttena fick det nya super mario-spelet av oss igår och vi spelade alla nio barnen tills vi slutligen somnade till ljudet av isbildningen på sjön. fint. och idag är tummarna alldeles ömma. 

och imorgon bär det av till båstad och nyårsfirande tillsammans med ett gäng fina flickor. 
2 kommentarer

on the playground,

ett par fina julklappar som är lite för tjusiga för att inte visas upp,

tjusig galge med texten "take me out". den ska hänga på väggen i mitt nya hem med ett av mina bästa plagg tänkte jag,

vinylskiva fast skål,

den här har Linnéa gjort till mig! nästan alla andra ringar i min tillvaro har försvunnit. den här försvann också, på magazinet, jag skulle säga till i baren och jag fattade inte varför han tyckte att det var så himla konstigt att jag blivit av med min tekopp. jag glömde visst tillägga att det var en miniatyr. men det kom tillbaka i alla fall,

byxdress som elin har sytt!!! kanske det bästa plagget, och nu har jag två,
17 kommentarer

you stare politely right on through,


massa snö och tågförseningar och stress och blablabla. eftersom de dessutom bygger om på malmö centralstation har de satt upp jättemånga fina rislampor i taket och upplysta rutor med pausplats och funderingsrutor och sådär. jag och mimi ställde oss i flirtsvären och log våra bredaste leenden.  människorna rusade vidare men log hjärtligt och strattade för sig själva. fint tycker jag. människorna stressar alldeles för mycket, det kan inte vara bra för hjärtat. lite mer förstulna blickar och kramar!! och nu ska jag springa och julbaka!
3 kommentarer
Real Time Web Analytics