man kan beskriva allt fint med bokstaven k,


Elin,
klänning, hm
kofta, scarf, hårpynt, skor, second hand
guldig casioklocka

Felicia,
tröja, halsband, second hand
kjol, hemmasydd
skor, skopunkten
rosett, elins
silvrig casioklocka

vi har rymt till lund och se så glada vi är över det! dessutom upptäckte vi att vi matchade på pricken så det var lika bra att slå ihop oss på en bild. dubbelt så tjusigt. mm-mmm
20 kommentarer

it brings forth other feelings though, it is nice to be this much alive, I was not done


igårkväll var jag och elin på kippers festvåning där det vankades bluesjam. det var en rättså festlig tillställning där alla som ville fick spela, och carls band var där. fint.

elias fick något slags ryck och diktade ihop en blueslåt på studs

nästan alla som spelade var jätteduktiga och särskilt en viss trummis som hette svannte.
han tyckte att jag och elin såg ut som två små tanter när vi satt med våra handväskor i knät
och "det är precis det som är tanken".


allting var så fint och vi var glada, men man kunde inte dansa någonstans och det var lite dumt såklart. därför kilade vi ut på gatan lite när det kröp för mycket i benen.

fina fina elin,


vi vinkade adjö till ett par pojkkamrater och sedan dök en herre upp ifrån ingenstans och tog med oss till ett pytteliten bar på innergården som var ganska skum och trevlig och man kunde nästan tro att man hade kommit till ett annat land. slut.
2 kommentarer

aspirins and alcohol,nu ska jag kila in till staden och till min doktor. jag vet inte riktigt vad jag ska göra där men det kan säkert bli trevligt. min doktor är av det festliga slaget nämligen. han är en sån som kan börja prata om kläder, fina städer och andy warhol och sånt. och ibland säger han saker som "var har du köpt dina kläder?" och "snart dödar jag dig". artigt och intressant.
7 kommentarer
Real Time Web Analytics