death disco,

bra med jobbkläder som duger på natten också, 
art's club,


vi kom på i sista sekunden att det var för tråkigt att stanna hemma så vi slängde på oss lite kläder i sista stund och kilade iväg. och tur för oss, för nu vet vi var bästa onsdagsklubben ligger. nämligen i en källare i notting hill med pojkar i hattar och lockigt hår med en viss rastlöshet i benen och musik som gör det lite svårt att ta sig i kragen och gå hem när man kanske borde, 
26 kommentarer

. ... ...


häromdagen besökte jag och moa tate modern. fast vi var inte på så mycket kulturhumör jag vet inte, vi sprang nästan igenom och jag vågade nästan inte titta på något för allt kändes lite påtagligt obehagligt. och igår satt jag nere i en källare och pep på lunchen medan brita såg woody allen i soho och två tjuvar fångades i vår affär, vilket resulterade i att de fick gå omkring och be om ursäkt till alla som jobbar på aa. hur roligt som helst. 
3 kommentarer

your ailing heart and your criminal eyes,i lördags bjöd Cyril in till husfest nummer två tillsammans med sina huslingar raphael, valentina och cristopher. det var kokosnötsdrinkar, dansa galen galet till bästa musiken, väldigt mycket franska och svenska och snygga snygga människor. jag skulle förvisso jobba dagen efter och fick ramla hem någon gång mitt i medan alla andra stannade kvar och dansade hela natten, men sedan spelade jag musik på jobbet hela dagen, och det råkade visst ramla in lite håkan hellström och annat svenskt i min övertrötthet och det var rättså fint.


3 kommentarer
Real Time Web Analytics