you are the light by which I travel into this,
turistigt för första gången med london eye, ett par musem och london bridge.

en liten religös park i brick laneköpenhamn och nästan hemma,

sista dagarna i london var jättefina men alldeles för lite sömn. och nu har vi åkt hem till sverige en vecka för att åka till siesta och lite sånt!! london i sig är i och för sig som en enda lång festival men siesta blir nog hemskt festligt i alla fall och ses vi där?
6 kommentarer

we never feel as good as when we make believe,


vi har haft fest och sena nätter hela veckan med barer i camden, sönderanalyserade nätter med okända pojkar, en sväng till punk och försvunna bilder, shoreditch och sjukaste klubben någonsin och sönderskrattade nätter. men nu är det helg och husguden och min söta lillebror kommer och hälsar på oss idag, så himla bra. jag har längtat massor!!
6 kommentarer

brick lane,


häromdagen hängde vi lite i camden och letade efter lite jobb och så och då träffade jag på fina victoria. det var väldigt oväntat, jag visste inte ens att hon befann sig i london. och och sedan fick jag jobb på casa blue i brick lane, det var ett ganska halvhjärtat plötsligt infall som fick mig och hamna där, men det är himla fint och spexigt och ni anar inte hur många fina pojkar det finns i brick lane, man vet nästan inte vart man skall ta vägen. och jag måstemåste börja ta lite mer bilder, det här håller inte. alla bilder voita tog på punk nu sist har dessutom försvunnit så jag kan inte ens tjuva av honom. illa.
4 kommentarer
Real Time Web Analytics