you said you needed time and you had time,jag behöver verklighetsflykt. jag orkar inte fler artighetsfraser, och inte min hals heller. jag önskar att moamylove var här (det är hon på bilderna och de tillhör henne). och snart kan jag skriva om sanningen. när allt är över. på riktigt.
5 kommentarer

ett par småsorgsna saker,


efter flytten till borås, vilken gjorde mig helt slut med blåmärken och ont överallt blev jag dessutom sjuk lagom till första skoldagen så jag stupar direkt när jag kommit hem och orkar inte riktigt delta i hela introduktionsgrejen. eller packa upp mina flyttkartonger för den delen.

jens lekmans avskedsspelning på fredag innan han byter kontinent igen. jag missade spelningen på way out west eftersom jag jobbade då, och jag ska till skåne över helgen och åh men det kanske går i alla fall.

jag fick nyss mail ifrån london fashion week med befräftelse om press-kort, men jag kommer antagligen inte att kunna åka. fuck.
11 kommentarer

but I don't care, I am freeigår kilade jag och amanda hem till unge herr rassback där det vankades förfest innan vi drog vidare till jazzhuset och säsongspreimären av svanen! lite halvskum musik emellanåt men vi hann med en massa dans i alla fall. gött.
11 kommentarer
Real Time Web Analytics