pick me up and turn me round,


klänning, armband, thailand,  hjärteben, topshop,  tygpåse, mr ro clothing,  skor, second hand

vi har varit kulturella och besökt världskulturmuseet! lätt bästa museet jag varit på hittils. man kunde sjunga singstar, mysa i lamafällar med tillhörande saga och spela in film. spexigt mmmm.
17 kommentarer

födelsedag,

jag fick en scanner/skrivare/kopiator/grej när jag fyllde år så att jag kan visa mina presenter. bra va! och visst är väl kanske sånt man gör själv roligast att få. (förlåt linnéa men godismuggen var för otymplig för scannern)


fina jennifer har ritat mig!! ooh så tjusigt.


och bästa presentkortet utav min lilla elin! vi hann dock inte med det nu när hon var här men det kommer bli så. sjukt. gott.
2 kommentarer

drama,

ni vet herrarna som spelar dragspel på spårvagnarna jämt och ständigt.. de kanske kan vara lite irriterande. men idag tog en gubbe tag i en sån och kastade ut honom ifrån spårvagnen när han precis hade klivit på. fast han smet på där bak igen och spelade ett slag. då kom en tant och skällde ut den lille dragspelaren och försökte kasta av honom och vägrade dessutom låta honom komma förbi. en man sa till henne men hon lyssnade inte närå och jag blev arg såklart och för helvete, lägg av!!! och då fick han gå. inte okej med personangrepp på spårvagnen.
3 kommentarer
Real Time Web Analytics