textil- och modefabriken,erik josefsson - aske, det blev tyvärr inga bilder på de andra visningarna

fashiondays dag två. vi hängde på fashionstore och drack gratis vin i vår ensamhet, ungefär så. sedan bort till textil- och modefabriken och kolla på lite modevisningar och sånt. kände att jag hade lite svårt att följa alla sociala regler, så vi skapade våra egna. men det var nice. och jag funderade lite över ifall tjejen som hade exakt likadan outfit som jag hade haft dagen innan kanske var min själsfrände eller om hon bara gillade att se ut som någon annan, men jag kom aldrig fram till något direkt svar.
1 kommentar

fashiondays i borås,

det mest obehagliga med att komma hem är tystnaden, lugnet och rastlösheten. fast det blev inte riktigt så. det är fashiondays i borås nu (rättså gullig tillställning vilken människorna tar på lite för stort allvar) och jag har inte riktigt hunnit med alla tråkiga saker jag borde göra, typ köpa mat och sånt. vet inte riktigt vad jag lever på.


sista londonbilden. moa och elin vinkar av mig vid liverpool street,

någon slags föreläsning/samtal med elin nyström, grundaren av stylein

en liten second hand-modevisning med kläder ifrån veras garderob, emmaus och myrorna

jag hängde med darya igår och vi kilade runt på lite olika tillställningar och drack gratis vin typ, ehm.. ja. sedan blev det öl med fina människor på bränneriet.
7 kommentarer

possibly maybe probably love,jag köpte inte så himla mycket i london, det blev nog mer pengar på sushi/chailatte men lite saker blev det. finaste shortsen ifrån topshop (som inte syns jättebra på bilden men de är lite molnaktiga) plus lite krafs ifrån marc by marc jacobs/topshop/primark.
7 kommentarer
Real Time Web Analytics