two hearts with accurate devotions,second hand-runda med darya. jag har gått så himla långt eller mycket, men vi hittade fina grejer. 10-hålskängor, zebratröja och genomskinlig/blommig sammetsblus. plus snygga solbrillor för en tia på gina tricots utförsäljning. ganska nice.
7 kommentarer

andy candy,
there's only one life,


jag ramlade över den här pojken när jag fotograferade lite till någon streetstyle-grej förra våren. hans klädstil alltså, sjukt spexig (varför har vi inte lite fler såna pojkar i sverige?). sedan såg jag honom ett par gånger i brick lane/camden men jag vågade aldrig riktigt prata med honom. det var först ett halvår senare, tre dagar innan jag flyttade hem som vi hängde på en trottoarkant i brick lane en söndag kväll bland en massa andra människor och drack vin direkt ur flaskan. det var fint. det kan ha varit så att vi sågs igen efter det, drack ännu mer vin och hånglade i hans säng hela natten, men jag minns inte så noga. londonpojkar alltså..
18 kommentarer

remember when we used to play,

allt står lite stilla, dagarna är mest plugga plugga plugga. men: jag har köpt flygbiljetter till london, om tre veckor åker jag och jag längtar så himla mycket. och moa var här i helgen, jag fotograferade henne i studion till en uppgift i min fotokurs. jag har inte sett bilderna ännu, men jag tror att det kommer bli sjukt bra (trots att jag är sådäär förtjust i att fota i studion, allt blir lätt så naket och tråkigt).
1 kommentar
Real Time Web Analytics