orange plus rosa,


igår var jag och bakfyllan hos frisören i fyra timmar. ville ha lite spexig färg igen och valde mellan blått och rosa. fast ehh det blev inte riktigt som det skulle (de skulle göra fem centimeter rosa på det längsta..). men det är ju färgglatt i alla fall!!
14 kommentarer

tisdag,

träffar en märklig herre som berättar om det här med alla sjörövarna och "lyckan i att knäppa en sjörövare", den är tydligen inte nådig. jag fattar inget så jag ler lite inställsamt och försvinner därifrån.

lite senare: hänger med darya på taket. dricker te och kollar på stjärnorna och allt sånt fint ni vet. sedan låser någon oss ute så vi är helt fast däruppe. en aning oartigt kanske, jag vet inte. fast lite spänning i tillvaron har väl ingen dött av.
1 kommentar

it is your wings that make you beautiful,


blus, second hand,  shorts, elins gamla ifrån mexx,  örhänge, h&m,  skor, primark, handsmycke, presentden här dagen har till största del bestått av matkoma. åt thaibuffé med elin, linnea och tim och sedan låg jag utslagen ett par timmar tills pappa plockade upp mig för lite fika på viskan. gött med en pappa som kan svänga förbi på en entimmas-fika när han bor tre timmar bort.
9 kommentarer
Real Time Web Analytics