londonlivet,

är tillbaka i sverige igen!! var lite dålig på att dokumentera london-livet men här är lite bilder från mobilen i alla fall:
peppad tjej på flygplatsen!!
så tråkig bild men det är ju rätt fint uppe bland molnen ändå.
första natten i london när vi hängde på den där knäppa reklambyrån ni vet. skrattade för mig själv varje gång jag gick förbi det där stället sedan.
vaknade jättesent dagen efter och åt frukost ute i trädgården!
moas glada ägg.
moa och mimis rum är som en liten second hand-affär med massa massa saker/kläder överallt. fint.
hade den här fina minibussen utanför huset. den hjälpte mig att hitta hem eftersom alla hus ser ungefär likadana ut.
köpte perfekta svarta kjolen på american apparel. i övrigt köpte jag dessutom svart klänning, svart keps och svarta skor.. så otroligt festlig man är ändå.
gick till moas jobb när de stängde och fick mat!! älskar mat och älskar moas jobb, scandinavian kitchen. gå dit om ni hänger i london och får hemlängtan på matfronten.
hostade jättemycket hela veckan och fick knapra roliga piller. vet inte om de hjälpte så mycket eftersom jag fortfarande hostar.. men ändå.
moa på breakfast club.
jag och mimi på bussen till notting hill.
mimi och moa.
gick förbi den här mystiska baren i dalston. antingen är den alltid stängd eller så är den sjukt hemlig. hoppas på det sistnämnda.
träffade fina linn och gick till the love shake för att dricka kaffe/milkshake och prata en massa. alltså älskar träffa-bloggare-i-verkligen-konceptet. blir aldrig riktigt stelt eftersom man redan har fått för sig att man tycker om personen innan man träffar den.
the love shake! tips tips gå dit och häng/ät/drick. ligger i shoreditch på kingsland road.
sedan flög jag hem och överraskade på flygplatsen av den där fina pojken plus blommor! vet inte riktigt vad jag ska säga mer. blev bara så himla glad.
9 kommentarer

THE NOTTING HILL CARNIVAL,

efter breakfast club var det dags för karneval i notting hill! 
så sjukt mycket folk så vi hoppade över själva karnevaltåget och sprang vidare in i folkhavet och de olika danssamlingarna. 
började med någon form av reggae och blev erbjudna gräs på en gång. tackade nej och dansade vidare. 
roligt: den totala avsaknaden av toaletter plus faktumet att man är helt instängd och inte kan ta vägen någonstans resulterar i att en smal gata får agera kissgränd med en massa pojkar på rad plus en ensam tjej bakom några soptunnor. vi bygger mur runt tjejen för att underlätta lite och det kommer fler och fler tjejer som är med och turas om att agera mur och människorna som går förbi ba' GIRL POWER. 
 
en kille kom fram och "låt mig gissa: ni är svenskar, bor i hackney och brukar hänga på the alibi (en klubb i dalston)?" och "hehhe yes". så fruktansvärt förutsägbara!! men vad gör väl det om hundra år.
 
 
 
 
 
 
 
 
köpte öl i ett hål i väggen och slog oss ner på marken för att vila benen lite. 
 
 
 
 
efter detta kände vi att det var dags att hänga med lite nya människor så vi tog tag i en lockig herre och följde med hans vänner på fest någonstans. döpte om alla herrarna på en gång och var så knäppa som man bara är om man hänger i ett annat land och vet att: vi kommer aldrig träffa de här människorna igen, ingenting vi säger eller gör spelar någon roll egentligen. reaktionen var ungefär "you girls made my year" och alla var så himla snälla och gulliga och det spelades en massa gamla vinylskivor och vi dansade dansade och hade det bara så himla fint. 
3 kommentarer

the breakfast club,

igår vaknade vi lite döda efter att vi haft fest i huset natten innan och galendansat till håkan hellström med australiensiska tjejer. de tyckte att vi var lite knäppa. jaja. bestämde oss för att börja dagen med lite lyxfrukost på breakfast club. 
snygg-mimi.
spexade lite på vägen till bussen. 
fina systrar. 
var tvungen att ta igen senaste tidens obefintliga posade..
gick all in alltså. 
ny keps!! känner mig jättecool. bra. 
sedan kom vi fram till breakfast club i shoreditch!! hade aldrig varit där så kände att det var lite på tiden. 
himla tjusigt frukosthak där man kan äta typ allt som är gott. 
beställde in äpple-mojiotis, milkshake, kaffe, amerikanska pannkakor och buritos och sånt.
lite fler mojitos efter frukosten för att peppa inför karnevalen i notting hill!!
trodde det skulle vara en massa hipsters där men det var rätt knapert på den fronten. tror alla var på karnevalen redan eller i brick lane kanske vad vet jag!! himla bra ställe hur som helst. gå dit om ni vill äta bra lyxfrukost. 
det fanns världens minsta disco på toaletten också. fint. gå dit. 
2 kommentarer
Real Time Web Analytics