THE NOTTING HILL CARNIVAL,

efter breakfast club var det dags för karneval i notting hill! 
så sjukt mycket folk så vi hoppade över själva karnevaltåget och sprang vidare in i folkhavet och de olika danssamlingarna. 
började med någon form av reggae och blev erbjudna gräs på en gång. tackade nej och dansade vidare. 
roligt: den totala avsaknaden av toaletter plus faktumet att man är helt instängd och inte kan ta vägen någonstans resulterar i att en smal gata får agera kissgränd med en massa pojkar på rad plus en ensam tjej bakom några soptunnor. vi bygger mur runt tjejen för att underlätta lite och det kommer fler och fler tjejer som är med och turas om att agera mur och människorna som går förbi ba' GIRL POWER. 
 
en kille kom fram och "låt mig gissa: ni är svenskar, bor i hackney och brukar hänga på the alibi (en klubb i dalston)?" och "hehhe yes". så fruktansvärt förutsägbara!! men vad gör väl det om hundra år.
 
 
 
 
 
 
 
 
köpte öl i ett hål i väggen och slog oss ner på marken för att vila benen lite. 
 
 
 
 
efter detta kände vi att det var dags att hänga med lite nya människor så vi tog tag i en lockig herre och följde med hans vänner på fest någonstans. döpte om alla herrarna på en gång och var så knäppa som man bara är om man hänger i ett annat land och vet att: vi kommer aldrig träffa de här människorna igen, ingenting vi säger eller gör spelar någon roll egentligen. reaktionen var ungefär "you girls made my year" och alla var så himla snälla och gulliga och det spelades en massa gamla vinylskivor och vi dansade dansade och hade det bara så himla fint. 
3 kommentarer
Linnéa

sötnosar!

milja

ÅH vilka härliga bilder och fin stämning!

Olga

Vilka fantastiskt härliga bilder! Det är när man ser såna här bilder och läser såna här inlägg som man önskar att tidsmaskiner existerade. Bästa London!

Real Time Web Analytics