londonlivet,

är tillbaka i sverige igen!! var lite dålig på att dokumentera london-livet men här är lite bilder från mobilen i alla fall:
peppad tjej på flygplatsen!!
så tråkig bild men det är ju rätt fint uppe bland molnen ändå.
första natten i london när vi hängde på den där knäppa reklambyrån ni vet. skrattade för mig själv varje gång jag gick förbi det där stället sedan.
vaknade jättesent dagen efter och åt frukost ute i trädgården!
moas glada ägg.
moa och mimis rum är som en liten second hand-affär med massa massa saker/kläder överallt. fint.
hade den här fina minibussen utanför huset. den hjälpte mig att hitta hem eftersom alla hus ser ungefär likadana ut.
köpte perfekta svarta kjolen på american apparel. i övrigt köpte jag dessutom svart klänning, svart keps och svarta skor.. så otroligt festlig man är ändå.
gick till moas jobb när de stängde och fick mat!! älskar mat och älskar moas jobb, scandinavian kitchen. gå dit om ni hänger i london och får hemlängtan på matfronten.
hostade jättemycket hela veckan och fick knapra roliga piller. vet inte om de hjälpte så mycket eftersom jag fortfarande hostar.. men ändå.
moa på breakfast club.
jag och mimi på bussen till notting hill.
mimi och moa.
gick förbi den här mystiska baren i dalston. antingen är den alltid stängd eller så är den sjukt hemlig. hoppas på det sistnämnda.
träffade fina linn och gick till the love shake för att dricka kaffe/milkshake och prata en massa. alltså älskar träffa-bloggare-i-verkligen-konceptet. blir aldrig riktigt stelt eftersom man redan har fått för sig att man tycker om personen innan man träffar den.
the love shake! tips tips gå dit och häng/ät/drick. ligger i shoreditch på kingsland road.
sedan flög jag hem och överraskade på flygplatsen av den där fina pojken plus blommor! vet inte riktigt vad jag ska säga mer. blev bara så himla glad.
9 kommentarer
Emelie

å ser ganska fantastiskt ut

linnea

åh den är inte stängd! den heter moustasche bar (logiskt nog), jag har varit på spelning där en gång när min chefs band spelade. superlitet och ser mest ut som ett vardagsrum. sen är det massa bilder på väggarna med människor som folk har målat mustascher på. fett mysigt med andra ord.

Svar: åh men det låter ju fantastiskt fint! hoppas man får se det någon gång.
Felicia

rebecka

åh london, ser himla fint ut

Malin Aurora

Åååhh London<3

Jenny

men hallå moustache bar, där har min pojkvän klubb på lördag, du skulle stannat längre!!

Linn London

himla fint att träffa dig felicia

Sofia - Londonbloggen

alltså det KAN ju vara en helt annan buss, men den liknar ju bild nr tio: http://sophedeluxe.devote.se/blogs/10580308/once-upon-a-time-in-greenwich.htm

Svar: ja de var ju rättså lika hur som helst!
Felicia

Sofia - Londonbloggen

och p.s Reeperbahn brukar hållas på moustasche-bar :)

Vendela

Hej!
Jag ska åka till London i Oktober för att göra mitt projektarbete där, och jag skulle jättegärna vilja maila dig för att få lite tips och idéer på saker man kan hitta på där!
Kram! vendela_tenor@hotmail.com

Real Time Web Analytics