head is filled, the thought, unlocked,

hinner/orkar inte med så mycket i livet nu när man måste ha huvudet på skaft lite hela dagarna. men jag är inte så ledsen för det. får helt enkelt lägga dans dans dans-livet på hyllan ett slag.

så här såg det i alla fall ut i helgen när jag hängde i lund:

vi bestämde oss för att fortsätta på spontana spåret så vi drack lite äppelvin och spelade popkult tills vi kom på att vi ville gå till mat & destillat för att dricka drinkar. det här var någon form av hmm äppelmartinis? tror jag

linnéa och karl.

lite för stelt och fint för mig egentligen men så kan det vara när det ska vara spontant. sjukt goda drinkar i alla fall, så ni vet.på söndagen gick vi och åt brunchbuffé på kulturkrogen. livsfarligt med bufféer ändå. går liksom inte att sluta äta.

det bästa med att vara i skåne: man slipper snön!!!! och det är nästan vår!!

plus bästa tipset: har ni de här skorna så ta med dem till skomakaren och sula om dem!! så blir de hundra gånger bättre. sulan slits så himla fort.
9 kommentarer

knarkmössor och sånt,

lever praktiklivet på en pinne. vill bara vara här vill inte tillbaka till skolan. tycker till och med det är lite tråkigt när man måste äta lunch eller gå hem. tur jag ska stanna ett tag. tur tur.

fick den här fina mössan i present idag!! blev jätteglad.
7 kommentarer
Real Time Web Analytics