midsommar i furusund,

fick infall dagen innan midsommar och köpte en tågbiljett till stockholm för att hänga i skärgården med den där pojken. det såg ut lite såhär genom min telefon.
vaknade på midsommarafton och gick ut för att plocka blommor. det gick sådär.. eller jättedåligt till och med. men lyckades skrapa ihop lite ändå!
annelie och alexander som vi hängde med. bodde förövrigt hos alexanders farmor som var himla fin. tänk er tant berg i skärgården ungefär.
alex bild
tar lite paus i blomplockandet. matchar blommorna också det var ju bra.
alex bild
blablabla gulligt.
när vi kom hem spelade frederick piano medan jag strök kläder.. precis som det skall vara alltså.
lyckades missa den obligatoriska "dans runt midsommarstången-grejen". när vi väl kom dit var det mest ett gäng fyllon kvar.
sörjde inte så mycket för det. drack öl i solen istället.
här är jag i fina kransen. orkade dock bara göra halva ungefär sen fick frederick fixa färdigt. bra.
när det bara var vi kvar vid midsommarstången gick vi hem och grillande lite.
.
höll på att dö av alla himla mygg men annars var det fint. drack shots och vin och öl och pratade strunt och gick på fest som vi aldrig riktigt kom fram till.
dagen efter var vi lite döda men tvingade oss ut på promenad. skrev hemliga meddelanden med pinnar.
trivdes himla bra och ville inte riktigt åka hem.
...fast det fick vi göra till slut ändå. deppigt.
7 kommentarer

collector,


har tänkt rättså länge att jag behöver en vettig plånbok, och det hela slutade med att jag köpte tre stycken på en dag. känns inte riktigt okej. tror jag helt enkelt får lämna tillbaka en av dem för att dämpa ångesten lite.

här är i alla fall den finaste!! wawawa älskar den.
2 kommentarer

midsommar igen.

ett år sedan. var så himla trasig och ensam här. kan inte förklara eller beskriva, det är så himla märkligt men det går aldrig att riktigt minnas hur det är när man är på botten. har exempelvis förträngt väldigt mycket från tiden då min mamma dog, vilket är lite sorgset på sitt sätt. detta året är jag lite mera pepp. kommer hänga med den där pojken vid havet någonstans där jag aldrig varit tidigare. tror det kan bli hur fint som helst.
2 kommentarer
Real Time Web Analytics