OM VINGARNA BÄR,min ena halva av familjen (den med småkidsen) har en lägenhet i malmö och i helgen hängde jag där med två av mina systrar. vi passade på att klättra högst högst upp på taket. har ju en grej för tak som ni kanske vet. så himla gött. och väldigt fin utsikt.
11 kommentarer

trés bien shop,

tänkte att jag skulle visa lite vart jag håller till hela dagarna.

det är alltså här på très bien shop. en butik i malmö som säljer hippa märkeskläder (our legacy, comme des garcons, A.P.C osv) till killar.

det mesta säljs över nätet men det finns alltså även en butik som ligger i anknytning till kontoret, fotostudion och lagret. ifall man vill se det hela i verkligheten eller så.

butiken har bara öppet ett par dagar i veckan, så mesta av tiden ägnar jag mig åt att skriva listor, mäta plagg, svara på mail från kunder, packa ordrar, pyssla med försäljningsstatistik och sånt. roligt!!

de som jobbar är ett knippe fina herrar. gött. här är gabriel och viktor.

och här är jag. lite fredagsfint med lite flätor på huvudet!

är lite såhär glad alla dagar ungefär.

har lite separationsångest redan. och då har jag inte ens varit här halva tiden ännu.
8 kommentarer

but it's alright now and that's what counts,

det här är verkligen det finaste med att ha en blogg: alla fina människor man träffar. känns alltid lite som att träffa en gammal vän man inte träffat på länge, och har en massa man måste ta igen och prata om. trots att man aldrig träffats eller kanske vet så mycket om varandra egentligen.

igår träffade jag söta agnes för att dricka lite öl på möllan:

vi pratade lite om praktiklivet (hon praktiserar på operans kostymförråd, så himla roligt), konsten att trassla sig ur jobbiga situationer, sånt man vill göra här i livet och lite sådär.

har hängt alldeles för lite på möllan känner jag. verkar ju vara rätt ställe om man vill vara lite hipp och alternativ hehhe. nä men det är gött!! nästan lite londonkänsla över det hela (okej kanske lite önsketänkande men ja).


2 kommentarer
Real Time Web Analytics