but you never were and you never will be mine,

 
 
 
 
 
okej min dator försöker ge sken av att mina skor är supervita och superrena.. det är de inte.
prickig tröja från comme des garcons för h&m, jeanskjol från american apparel, halsband som är second hand och skor från vagabond.
 
orkade inte tänka så mycket idag så jag tog helt enkelt på mig det som jag älskar mest. spenderar dagen på biblioteket och skriver c-uppsats om 3D-visualisering vid införsäljning. svårt men kul. och om sju veckor lämnar jag borås för alltid!! är väldigt exalterad men kanske pyttelite sorgsen också. tre år i det här himla regnet tack och adjö.
8 kommentarer

hur det blev vi,

 
jag kan inte säga exakt hur allting började. det var väl någon av oss som skrev något till den andra någonstans. jag brukade gå in och läsa dina texter. små flyktiga texter om svåra flickor och trasiga hjärtan. tanken att någon skulle skriva något sådant om mig är lite för overklig. en dag ser jag en bild på dig och ditt lockiga hår någonstans. vi börjar prata mer. kvällar nätter morgnar med små konversationer med hur mår du vad gör du vad tänker du på. sommaren kommer och av en händelse ska du spela med ett band i min lilla hemstad. jag går dit med min vän och senare på kvällen sitter vi på en trottoar vid en dammig väg någonstans och dricker öl. jag har så himla svårt att läsa av dig. det är någonting med det där tonläget eller stockholmsdialekten som jag är så ovan vid och jag kan inte förstå om du är ointresserad eller bara blyg (såhär i efterhand kan jag säga att det var det sistnämnda). vi ses som hastigast en månad senare men jag är inte riktigt där. sedan går tiden. jag tror det går mer än ett år med endast sporadiska konversationer tills en dag i december då vi ska ha fest och jag får ett infall och bjuder dig. du tar bussen ner sex timmar för att gå på den där festen. vi dricker alldeles för mycket vin och allt det där som hade kunnat bli något fint försvinner i alkoholens dimma. efteråt slår jag bort det som något dumt och flyktigt. två månader senare åker jag upp till stockholm för att hälsa på min lillasyster. vi ramlar in i varandra med lite för mycket alkohol i blodet. igen. du är så himla arg på mig för att jag inte förstår att du tycker om mig. jag säger hårda saker tillbaka innan jag blir avbruten av en hård kyss. sedan går du därifrån. månaderna går men jag kan ändå inte riktigt släppa dig eller den här grejen. vad det nu är. jag skickar världens minsta brev där jag ber dig komma hit. "kom och häng med mig. på riktigt. det hade varit fint". du kommer ner till göteborg och vi bestämmer oss för att ses för första gången på riktigt utan någon himla alkohol eller något. en hel kväll ligger vi på din väns soffa tätt intill och hånglar. inget annat bara det. efteråt tänker jag att allting är lite för overkligt. lite för fint. kan verkligheten vara som i en film? tydligen kan den det. hela den sommaren är vi tillsammans. trots att jag jobbar hela sommaren och trots att vi bor sextio mil ifrån varandra. för första gången är jag med någon som är bra och gör mig glad. på riktigt. jag tror att det är dags att släppa taget om det där sköra lilla hjärtat som så lätt fäster sig vid sådant som aldrig är på riktigt för att inte kunna krossas. du får hela mitt hjärta varsågod allt är ditt nu. hösten kommer och vi ligger bredvid varandra på min säng i den där regniga lilla staden. "ska inte du fråga mig någonting?" och efter jättelång tvekan av tusen fjärilar "vill du vara ihop med mig?" "ja ja JA".

12 kommentarer

nya vårskor,

igår hämtade jag ut ett paket med nya vita vårskor. är så förbenat trött på svart på alla fronter. kastar bort massa svarta deppiga kläder och vill helst bara ha vitt vitt vitt och lite färg. rättså trevlig omställning med tanke på att jag alltid varit svart.
slog till på dessa från vagabond med tjock platå.
 
fötterna blir lite sådär härligt klumpiga av dem. gillar det.
okej faktumet att jag överhuvudtaget inte har förmågan att hålla vita saker.. just vita kvarstår. men! gick in till min bästa skomakare hoj vid södra torget i borås (bästa skomakaren jag vet) och köpte ett nanopro-impregneringsspray. ska tydligen skydda rättså bra mot smuts. så nu är det bara att hoppas på det bästa.
ska matcha med mitt blomdiadem som jag fick av min syster i födelsedagspresent. det kommer från etsy för er som undrar.
13 kommentarer
Real Time Web Analytics