way out west lördag,

lördag och våra kroppar skriker efter rehab. slår dövörat till på den fronten och tar vagnen till festivalområdet.
kollar lite halvhjärtat på phosphorescent och dungen i regnet och ramlar in i ytterligare en kollega. sedan skiljs vi åt för att delta i champagnefrukost respektive hänga utanför ben&jerry-glassvagn utan pengar..
vi drar nitlotten och hänger en liten stund på ben&jerrys-stället och längtar efter glass.
sedan blir det dags att gå vidare på jakt efter nya äventyr.
slänger in lite nya tatueringar i vårt liv i brist på annat.
till slut hamnar vi inne på vipen där vi förser oss själva med glass och cola och allt är frid och fröjd.
frederick och mikael försvinner iväg för att soundchecka och jag och josephine är ensamma kvar. hivar ner lite sprit i colan och lyckas äntligen vakna till liv. så himla deppigt att det krävs sprit för att man ska fungera normalt efter några dagar på festival. känner mig lite som en alkis. jaja. regnet återvänder och vi placerar oss en saccosäck under ett träd med en filt. så himla mysigt bara.
återvänder till området för att kolla på james blake och äta dödsstark chili. människorna försöker identifiera mig på grund av artistband men det är ju inte så himla lätt med tanke på 1. jag inte är artist 2. festivalens skeva könsfördelning bland artisterna!! kom igen way out west ni kan bättre än såhär. en kille försöker till och med med ett "ja.. för du kan väl inte vara grimes?". på den nivån är det.
 springer in i publikhavet under kendrick lamars spelning och lyckas lokalisera våra kollegor wowow. vi kör dansbattle och glömmer alla sorger en stund. sedan blir det "hejhej vi ses på vansfesten" och så tar vi vagnen till avenyn och en gammal klubb för att se summer heart!
jag älskar varenda minut av spelningen. sedan pang är det nej nu orkar jag inte mer. struntar i alla fester i hela världen. tack och adjö festivallivet vi ses en annan gång.
 
slut.
0 kommentarer

juni,

.
 min pappa kom till borås och hjälpte mig att tömma vårt lilla hem. här har vi cirka allt jag äger komprimerat i en lastbil.
tog med frederick till kristianstad för att visa min hemstad. hans recension av staden blev: "det är vad det är". till höger har vi mig utanför huset jag är uppväxt i.
hade examensmiddag i trädgården för att fira min och min systers kandidat- och masterexamen. här är min farmor och farfar. åkte upp till stockholm kort därefter och drack öl i vitabergsparken med moa som var en sväng i sverige.
i stockholm vankades det bröllop också! mitt och fredericks första. fredericks mamma hade gjort brudtårtan och jag funderade jättelänge på om rosorna var riktiga.. men de var alltså gjorda i sockerpasta. så himla avancerat.
åkte till grekland tillsammans med frederick!!
är så fruktansvärt kär i denna personen ♥ blir så himla glad av honom.
vi hängde på stranden och grävde ner oss i sanden som små krabbor.
drack drinkar och fick en märklig variant i ett marmorkärl som var svintung med tomtebloss och superlånga sugrör. en annan dag seglade vi ut på havet med en piratbåt och besökte några öar.
kom hem till sverige och flyttade till malmö!! och till en jättefin lägenhet med världens mysigaste balkong.
hade premiärmiddag på balkongen med vegetariska köttbullar och nypotatis. började jobba på riktigt och åt bakelser första dagen på jobbet. 
bakelser balkong borås bröllop examensmiddag grekland hemstad kandidatexamen krabbor kristianstad malmö parga sockerpasta vegetariska köttbullar
3 kommentarer

chokladgröt och churrasco,

idag har jag ätit fantastisk mat hela dagen.
 
chokladgröt med melon och banan.
koka upp 1 dl havregryn, 2 dl mjölk, 1 msk kakao, 1/2 tsk vaniljsocker, 1 halv mosad banan plus salt om man vill. pynta med vad du vill till exempel frukt och kokos.
 
vegetarisk chilensk churrasco.
hembakat hamburgerbröd med stekta quornstrimlor, stekt ägg, pebresalsa, guacamole, salladsblad, majonäs och senap. alltså det här kan vara bland det bästa jag ätit. pebre och guacamole är mina två främsta komponenter i matväg för tillfället.
 
och lite kanelbullar och te mot min himla förkylning som vägrar släppa taget.
 
3 kommentarer
Real Time Web Analytics