never thought they could play along, honey, but they don't know what they're doing,

november. allting är så himla mörkt. och tröttheten. jävla tröttheten som drar ner en så himla djupt. spenderar hela lördagskvällen under täcket för att jag inte orkar vara vaken, göra något, vad som helst. flackar lite med blicken emellanåt och du är där. alltid där. sitter på sängen och tittar på mig utan någon anklagan i blicken. tror det blir ganska många sådana kvällar den där månaden.
 
och mitt bland detta himla mörker/ trötthet/ tristess/ vad ska vi göra med våra liv/ dags att växa upp-grejen dyker mina hjärnspöken upp. ni vet modellpojkar som röker lite för många ciggaretter dricker lite för många öl säger för mycket fina saker just där och då för att något ska kunna vara på riktigt. du vill så himla gärna dra tillbaka mig till verklighetsflykten förstöra allt allt som jag har och trampa lite på det där jävla hjärtat som är så himla långt ifrån dig. det är "kom igen vi går in och shottar springer stupfulla längs gatorna och sjunger shoreline och dansar på stans enda klubb" och "....." du får krossa hur många hjärtan och vara hur långt ifrån verkligheten du vill. jag tänker inte vara en del av det. tar hellre vilket novembermörker som helst än att gå tillbaka till den där låtsasverkligheten vi en gång befann oss i.
 
 
4 kommentarer

it's a quiet heart when you go alone,

 
bra frukost: fredericks hembakade bröd med keso, ost och honung ♥♥♥, hallonsmoothie, clementin och roibos-te med persika passion. frukost var alltid min sämsta måltid innan (föredrar mat med spexiga kryddor, salt och lime) men med en brödbakande pojkvän och en massa olika slags smoothies blir det helt okej ändå.
 
nu tänkte jag sätta mig på ett tåg till karlskrona där jag ska spendera helgen! karlskrona är ett av mina bästa ställen här i landet och jag tror det blir hur fint som helst.
2 kommentarer

kom nu våren innan jag kvävs,

jag har gjort en spellista med lite vårpeppslåtar. är så innerligt trött på mörkret snön jävla borås och att skriva tusen uppsatser just nu. bästa kombinationen av småstadspanik/ vinterdepression/ skoltrötthet. överväger starkt att sätta mig på ett plan varsomhelst och bara försvinna i några dagar. får lyssna på lite fin musik tills den dagen kommer.
 
 
spellistan hittar ni här: kom nu våren innan jag kvävs.
 
 
2 kommentarer
Real Time Web Analytics