minikollo,

tog paus i malmölivet och åkte hem till mina småsyskon över helgen. insåg att det var rätt skönt att lämna stan i den här värmen ett tag. mina småsyskon bor ute på landet vid en sjö och att vara hos dem på sommaren är lite som att vara på kollo.
vi hoppade lite studsmatta. sjukt ändå att den överlevt tolv barns studsande i tio år.. och sjukt att jag har så många syskon på olika håll och kanter. vi var bara fem denna helgen. kändes en smula tomt men kanske tillräckligt ändå.
bilden är lovisas.
jag och linnéa gav oss ut på tennisplanen för första gången.. någonsin ungefär. båda var helt värdelösa så vi gav upp efter ett tag. istället grillade vi grillspett och spelade någon spexig alias-variant för att sedan krypa ihop alla i soffan och berätta gamla minnen tills vi somnade. 
ny dag med strålande sol! hos mina småsyskon finns en regel där alla som badar innan frukost får nutella på mackan. jag och almina var snabbt i.
spexig almina.
hon hade en väldigt avancerad frisyr som linnéa gjorde.
lovisa och almina. söta småsystrar.
tycker egentligen det är lite småläskigt att bada i sjöar men safeade med plastskor så att inga fiskar skulle bita mig i tårna.
efter frukosten tog jag och husguden en tur i hans fina fina bil.
vi åkte till en ravin i närheten och spanade lite efter fossiler och så.
glad tjej hej hej.
väl hemma var det dags att bada igen! mini hade lite problem att få av simfötterna.
och så blev det lite fjärilsjakt innan jag åkte tillbaka hem till malmö igen.
 
1 kommentar
Real Time Web Analytics