karasjok!

 
nu ska jag ge mig ut på mitt livs äventyr! vi ska nämligen fira påsk i karasjok som ligger i nordnorge. det är alltså ovanför sverige och förstår ni hur högt upp det är? plus att vi mellanlandar lite i finland och det är ju kul för jag har aldrig varit där.
 
men. första stopp: stockholm! har längtat så himla mycket efter stockholm på senaste tiden av någon anledning. kanske för att jag. inte. vill. vara. i. borås.
 
2 kommentarer

umeå!!

lite rapportering från umeåhelgen:
började med lite mystisk spelning på villa medici i göteborg som är medicinska föreningens kårhus. alltså massa läkarstudenter i lite propra kläder. och så vi.
spexigt band som spelade! bra kontrast till flashiga folket.
tog en sväng på jazzhuset också innan sovning och kom i säng en aning sent. gick upp tre timmar senare och satte oss på morgonflyget till umeå! trötta men peppade.
rättså strålande väder. landande i ett kaaallt umeå. hann tyvärr inte se så mycket av staden eftersom vi checkade in på hotellet och somnade pang bom när vi kommit fram. rolig grej var att alla hade fått varsitt hotellrum. kändes lite ovärt så jag och frederick växlade in våra mot ett större.
vaknade till liv och gick bort till norrlandsoperan! publiken bestod av nästan enbart samer i samedräkt eftersom de var samiska veckan. och i alla olika åldrar. kände mig lite som en outsider med mitt skånska väldigt icke-samiska blod.
lovisa negga spelade! hon var jättebra och alla var så himla peppade och dansade jättemycket. alltså känslan att dansa till elektronisk pop bland kids och medelålders herrar. magiskt.
vi fick också spela på scenen. kändes bra och.. luftigt. passade på att spexdansa lite. spårade förresten ur lite mot slutet och omvandlade hela grejen till ett nittiotals-disco. fint.
sedan: hem till hotellet och sova lite innan vi sprang vidare och tog morgonflyget tillbaka till göteborg. hetsåt lite hotellfrukost på flygbussen.
mellanlandade på arlanda i x antal timmar. drack lyx-smoothies, åt sushi och skickade turist-vykort. sedan kom vi tillbaka hem till borås. ganska trötta. bra helg ändå! så himla knäppt att vi får betalt för att åka på spännande äventyr på andra sidan landet.
2 kommentarer

happy birthday,

 
 
 
spenderar den här dagen med att ha feber, förbereda till opponeringsseminarium samt fylla år!!! lite deppig trio men jag har det himla fint ändå. frederick gick upp tidigt och bakade chokladscones till mig medan jag låtsassov efter virriga mardrömmar och nu har han lagat trerätters. orkar inte göra så mycket mer än att sova och äta lite emellanåt. hann med att fira i helgen i alla fall med mini-privat-spelning i malmö och släktkalas. nu ska vi äta tårta!
 
5 kommentarer
Real Time Web Analytics