SWOON,

idag händer det två bra saker:
 
1. sameblod släpper sin nya EP som är himla bra. lyssna här. älskar särskilt norwegian summer. jag har förresten varit med och gjort omslaget! tänkte att det verkade roligt att göra skivomslag så jag tog fram ett förslag som vi sedan justerade lite. passade dessutom på att använda en bild föreställande mig själv. ps. den kommer som vinyl också ds.
 
2. idag hade vi slutpresentation av våra examensarbeten och nu är jag klar med textilhögskolan!!!!!!!!! lämnar borås imorgon. crazzzy.
 
 
norwegian summer sameblod swoon textilhögskolan
5 kommentarer

instagram i april

det här är lite av det jag har hittat på i april:
hänga på taket och dricka hemmagjord iste. jättegott och enkelt (okej fast det var inte jag som gjorde den)! koka en liter rött starkt te. låt svalna och tillsätt 3 msk socker, citron och massa is! ska göra jättemycket iste i sommar tänker jag.
jag och frederick har haft en grej för djurparken sedan vi började träffas men aldrig kommit oss för att gå dit. men så fick jag det i present så vi gick dit och kollade på giraffer och apor och sånt. vet ej om jag vill supporta djurparker så mycket egenligen, djuren verkar så ledsna. förresten kan jag avslöja att musiken i den här låten faktiskt är skriven med boråsgirafferna i åtanke.
slängde bort mina svarta kläder och köpte lite vitt istället. magtröja och jeanskjol från american apparel och fina skorna från vagabond (psst knepet att hålla dem vita är denna magiska kritan).
har åkt till malmö stup i kvarten känns det som. mest för att skaffa ett hem. kanske för lite annat också. som att bli förälskad i spexiga rådjur på gatan.
jobbade lite extra på très bien och köpte världens bästa tröja från apc. så himla skön. har på mig den ungefär var tredje dag.
tog en minitripp till linköping också för att hälsa på elin gahm tillsammans med lovisa! elin var en del av lilla boråsfamiljen innan men återvände till linköping förra året så vi försökte ta igen allt vi missat. drack bubbel och dansade på olika klubbar och hängde på hennes fantastiska balkong.
2 kommentarer

it's the only way to leave. I don't love you anymore. goodbye.

snart snart snart är allt det här över. vågar knappt tänka på att jag byter liv om tio dagar. hjärtat slår så himla snabbt. är överförtjust och lite panikslagen på samma gång. så fruktansvärt glad att jag äntligen ska lämna den här himla staden efter tre år men det har varit mycket fint också. ungefär såhär:
 
så himla många nätter på wisers som egentligen gick ut mer på att dra lögner hångla och fly verkligenheten än att dricka öl. alla gånger man fuldansat till värdelös musik och gråtit i trappan på xoy. sushibuffén på eest och att tävla om hur många sushibitar man egentligen kan äta. lära sig väva sticka färga mönsterkonstruera fota i studio omvandla fysiska plagg till 3D och sy litegrann. alla fina människor som ramlade in i ens liv (särskilt elin och lovisa). att dansa till popmusik och ramla omkring på scenen på trädgårn och aldrig riktigt komma över att det lades ner. alla himla fikor på viskan. hur jag lite för ofta låg apatisk i sängen istället för att plugga men på något sätt lyckades sätta alla tentor ändå. alla mode/fashion/textil-jippon som man aldrig riktigt förstod vad de gick ut på. att vi aldrig lyckades styra upp temafester utan att det spårade helt på något sätt. att cykla precis överallt och upp och ner för alla backar (och emellanåt krocka med olika saker). allt jävla regn som har regnat på en. att bo i en textilstad med ett helt obefintligt utbud av kläder man någonsin skulle vilja ha på sig. alla miljoner diskussioner jag och lovisa haft om precis allting.
1 kommentar
Real Time Web Analytics