JADON BOOTS,

 
Idag fick jag ett stort och tjusigt inslaget paket till jobbet. Blev så exalterad att jag sprang ut med ett par väldigt dyra skor som jag råkade ha i handen just då.
Innuti fanns de här små dyrgriparna! Hittade dem på Sandras blogg och sedan var jag liksom fast. Efter att ha lokaliserat dem på Luisaviaroma gick jag in och kollade på dem varje dag i en vecka men lyckades aldrig riktigt rättfärdiga ett köp pga mycket pengar. Till sist blev det ändå "strunt samma nu köper jag dem bara det viktigaste är ändå att jag älskar dem" och så blev det så.
Har inte riktigt lyckas släppa platågrejen ännu plus att de är väldigt bra krigare mot regn och snö tänker jag. Har någon slags föreställning om att vintern är ett slags krig där krigsutrustningen är det mest avgörande för ens överlevnad.
♣♣♣
30 mm double sole dr martens jadon boots luisaviaroma platå platåskor
6 kommentarer

Alpaca Sports // Heartland,

 
 
 
 
 
 <3<3<3
 I lördags begav jag mig till Heartland för att träffa Amanda och för att se på Alpaca Sports! Har aldrig sett dem live innan så det var lite på tiden. Fin spelning med massor av såpbubblor och konfetti överallt. Heartland är nog faktiskt den finaste popklubben jag varit på ändå. Tjusigt pynt, billiga drinkar, lätthånglat, massa människor och enbart musik som man älskar. Min syster kom dit och vi dansade galet till Beyonce, Grimes, Robyn och allt det där. Kände dock så himla tydligt att "jag är inte en del av det här längre". Inte för att jag var så mycket äldre än någon annan utan för att jag helt enkelt inte pluggar längre. 
 
 
2 kommentarer

En filt som är en kofta,

 
 
 
 
 
Såhär ser jag ut idag. Alla kläder är från American Apparel, mössan är A.P.C. och halsbandet fick jag i present av Frederick igår. Älskar den här koftan för att det känns lite som att gå omkring i en filt. Bra egenskap hos en kofta. Nu ska jag ge mig ut på bomberjacka-jakt!
a.p.c american apparel circle skirt long sleeve crop top modal shawl cardigan
7 kommentarer
Real Time Web Analytics