Shit pommes frites,

 Vaknade och hittade den här bilden:
 
Fina Linnéa, som gör superfina illustrationer, har ritat av mig! Hallå hallå så knäppt. Har alltid tänkt att jag är rättså knepig att måla av på något sätt men alltså det är ju jag!! på pricken!
 
3 kommentarer

London dag fem,

 
Sista dagen i London och vi hetsar runt lite på stan för att hinna med sånt vi missat (typ Lush och Dover Street Market). Stannar i Covent Garden på vägen tillbaka och äter väldigt goda portobelloburgare på Shake Shack (tips tips). Återvänder sedan till öst och åker till Hackney där Netil House och Platform café ligger.
 
Har ingen aning om vad vi egentligen letar efter och hoppar av på fel hållplats plus går in i fel ingång och snirklar oss fram genom skumma korridorer tills vi hittar själva caféet. Har alltid haft ett rättså tydligt kroppsspråk och cafébiträdet när vi till slut kommer in "are you guys okay? are you sure?" med rättså mycket skepsis i blicken. Jaja. Köper lite kaffe och slår oss ner i en hörna i alla fall.
 
Strax därefter dyker Linn och Hanna upp! obs läs deras bloggar.
 
Linn och jag träffades sist jag var i London (för två år sedan hallå vart tog tiden vägen??) men Hanna har jag aldrig träffat tidigare så det blir lite uppdateringar om allt som händer just nu plus lära känna varandra-virrvarr.
 
Tiden går lite för fort och snart blir det dags att kila vidare.
 
 
Så himla bra och vettiga personer. Glömmer bort att vi faktiskt bor i olika länder och när vi åker därifrån tänker jag att vi verkligen borde hänga oftare. Får ta och flytta till London så att vi kan hänga lite mer helt enkelt.
 
Åker hem till Moa och Mimi för att bli bjudna på middag!! Blir strängt tillsagda att inte hjälpa till så jag och Frederick står för underhållningen. Sjunger och dansar till knäppa sånger som jag knappt minns.
 
Slänger ihop lite kylskåpspoesi, äter tacos och pratar gamla minnen tills det blir sent och vi åker hem för att packa och sova.
 
Fem minuter innan vi tar tåget till flyplatsen kommer jag på att oops sorry Frederick vi missade alla sevärdheter. Går bort till en bro och snabbstirrar lite på London Bridge.
 
 
Plus lite turistbilder på det för en komplett upplevelse! Checkade av sevärdhetsrutan och flög hem till Sverige igen!
 
Slut på rapporteringen.
 
 
 
 
Hackney london bridge netil house platform café
1 kommentar

Mars i telefonen,

 
 Började månaden med årets första utepicknick på en brygga i kungsparken tillsammans med Frederick, David och Amanda.
 
 Det här är Frederick när hans hår har blivit lite för långt: tar en kökssax och klipper av lite lockar här och där efter känsla. Praktiskt på något sätt. 
 
Jag och Josephine blev bjudna på supermiddag hos Jonas med vietnamesiska sommarrullar. Lite som tacos fast ändå helt annorlunda. Fruktansvärt gott i alla fall.
 
 Assistera en plåtning med vår supermodell en dag på jobbet när vår stylist var bortrest. Kul kul!
 
 Tvingar Josephine att fota mig efter jobbet ibland. Här är inspektionen efteråt. 
 
 Fick infall och färgade håret rosa! Passade på att byta hudfärg också när jag ändå var i farten.
 
Vi hade ett litet födelsedagskalas här hemma med min närmsta familj och Frederick bakade bagels. Vi blev sexton stycken. Väldigt lyxigt att ha så många familjemedlemmar att tillgå ändå.
 
 Jag vet inte vad det är men jag är helt värdelös på att fylla år. Det slutar alltid jättedåligt. Fick pannkaksfrukost på sängen i alla fall och det var fint.
 
 Åkte till London en vecka och hyrde en spexig lägenhet i Shoreditch.
 
 Fredericks enda viktiga punkt på resan (förutom att leta efter Jai Paul) var Rough Trade. Kul tyckte jag eftersom de har en fotoautomat som jag aldrig testat tidigare. Vi blev helt vita. 
 
Köpte en fin leopardtröja på A.P.C. och personalen lät mig välja tygpåse. Troligtvis på grund av att jag var rätt så överexalterad.
 
Fick hem den här boken i brevlådan!! Försöker dra ut på läsandet maximalt eftersom det känns sorgligt att den ska ta slut.
 
 Hade boulepremiär på boulebar. Körde kanske sämsta bouleoutfiten och trippade omkring som en liten tönt i sanden för att inte bli så förfärligt smutsig.
 
a.p.c bagels fylla år färga håret rosa london plåtning rough trade
2 kommentarer
Real Time Web Analytics