hair buns och en helt ny pojkvän,

 
 
 Igår innan vi skulle till Belle Epoque och dricka öl skrev Josephine till mig, gå ur din comfort zone utseendemässigt ikväll och gör något du vanligtvis inte riktigt vågar. Kör i vind!! sa jag och vände upp och ner på min garderob för att hitta något weird som jag aldrig skulle ta på mig annars. Hittade inget tillräckligt spexigt så gav upp och gjorde hair buns istället!
 
 
 
Frederick stoppade in allt sitt lockiga hår i en keps.. och blev en helt annan person?? Jätteroligt och så knäppt.
 
 
Tycker det är fint med hair buns (kan inte komma på vad det heter på svenska halllllå) men undviker pga har aldrig kommit över att det får mig att känna mig som ett litet barn. Tog kanske en kvart sedan var de en del av mig och bara kickass allting!! Tråkigt att begränsa sig här i livet vad det än gäller. Bort bort med sånt. 
 
Gör vad ni vill puss och kram hejdå ♥♥♥
 
& other stories comfort zone hair buns
6 kommentarer

I know the reason that you talk behind my back, I used to be among the crowd you're in with

 
 
 
 

Tröja och kjol - Second hand, Sporttop - Nike, Skor - Din sko, Väska - Samsøe & samsøe
 
Just nu är Stadsmissionen min bästa skattgömma för fina och lite bortglömda plagg som man bara hittar om man verkligen anstränger sig. Hänger kvar i butiken i hundra år och kollar igenom allt allt och försöker strunta i alla storleksmärkningar. Bättre att gå lite mer på känn och prova så mycket man pallar med. Sedan är det bara att släpa hem lite allt möjligt roligt prov och lämna tillbaka när man tröttnar. Bästa formen av konsumtionshets skulle jag vilja säga. Eller ja, snarare den enda bra kanske.
 
Hur flippat är det förresten att mitt hår numera har antagit en turkos ton?? Använde alltså en lila inpackning förra veckan i kanske fem minuter och har badat nästan varje dag sedan dess. Fattar noll. Kul i alla fall.
 
konsumtionshets lila inpackning second hand sporttop stadsmissionen turkost hår
3 kommentarer

tusen små knivhugg och en magisk trädgård,

Har verkligen ansträngt mig med att hålla mig sysselsatt denna veckan. Alltså kan vi prata om ÅNGESTEN som skär in som små knivar i en för att.. man har semester och inte vet vad man ska göra av sig själv? Helt seriöst får alltså betalt för att vara ledig och mår dessutom dåligt av det. Vill spy lite över hur sorglig jag är.
 
Igår åkte jag på utflykt med mina systrar i alla fall. Gick först terapipromenad vid Christinehofs slott för att prata om allt som tynger som små stenar i bröstet. Råkade gå förbi vildsvin plus vildsvinsbebis och och hamnade dessutom i en hage med massa highland cattles.. vilket vi insåg när vi var precis mitt i en hel hord. Smög snabbt förbi och låtsades som att vi inte fanns.
 
Åkte vidare till knäbäckshusen på Österlen och hamnade på kanske finaste stranden jag sett i det här landet!! Och då är jag ändå uppväxt med Åhus vita stränder. Alltså va va älskade alla träd längs hela strand plus lite berg i horisonten och helt klart vatten.
 
Hade lite lila hår dagen till ära. Fint på långt håll i alla fall. Hehhhhe.
 
Här är min ena syster som är ett av mina bästa badsällisar.
 
Var superentusiastisk (ja jag skiftar väldigt snabbt i mina känslolägen)!! älskar att bada. Har slutat slösa tid på att stå och hacka lite i hundra år innan man vågar doppa sig och kastar mig i vattnet med en gång istället. Så värt.
 
Torkade till lite innan vi åkte vidare till utflyktspunkt nummer två (eller tre): Mandelmanns trädgårdar. Ett litet ekologiskt lantbruk med en helt fantastisk trädgård plus café och gårdsbutik. Svårt att beskriva tillräckligt bra. Åk dit bara.
 
Allting växte lite huller om buller fast ändå rättså uppstyrt gissar jag. Och här och var sprang det omkring lite gäss och höns och lite grisar som låg och gyttjebadade i en inhängnad mitt i.
 
Här är Linnéa igen. Fint matchat med klänningen.
 
Hon hittade en liten gunga intill en damm.
 
Och det fanns ett magiskt växthus där man till exempel kunde sitta och fika.
 
Wow wow.
 
Och en jättestor tomatodling.
 
Tog en sväng i gårdsbutiken innan vi åkte vidare och Emilia passade på att köpa ungefär allt som fanns att köpa.
 
Avslutade hela utflyktsdagen en liten bit bort på Franskans Crêperie som är kända för sina galetter och crepes. Åt den här galetten med sparris, citron, champinjoner, bladspenat, tomat och pesto. Slank ner snabbt som attan. Kan rekommendera.
 
christinehofs slott franskans creperie knäbäckshusen bada mandelmanns trädgårdar semesterångest
3 kommentarer
Real Time Web Analytics