Kollolivet,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tar ledigt från jobbet en vecka för att andas lite och åker ut till mina småsyskon som bor vid en sjö ute i ingenstans. Bestämmer att "nu är det kollo" och vi passar på att göra allt som är somrigt och som man kanske inte gör så mycket i stan. Spelar kubb och plockepinn, åker skateboard och har brottning på studsmattan (det är så frusterande att Frederick är starkare än mig men snart kommer jag att klå honom). Cyklar bort till campingen för att köpa glass och stannar lite hos hästarna på vägen dit. Sedan bestämmer vi oss för att ro ut med båten trots att ingen av oss egentligen kan något om båtar. När jag ska ro tillbaka blir det väldigt mycket zickzack hela vägen hem.
 
Efter det här vaknar jag med sjukt mycket träningsvärk lite överallt. Nästa kollo blir det kajak, tennis och massa bad.
4 kommentarer

här bor vi.

.Nu kör vi en liten rundtur i vår lägenhet! Vi har bott här kanske ett halvår nu så jag tänker att det är på tiden, även om det fortfarande är lite kalt här och var.
 
Hall
Först kommer man in i en rättså liten hall.
 
Våra bästa eller mest använda skor står uppradade längs väggarna. Här är mina.
 
Och Fredericks.
 
Gästtoalett
I hallen finns en dörr in till höger där vi har en liten toalett. Här har vi en konstig Dalí-tavla och det är typ allt. Inte så spännande.
 
Sovrum
Fortsätter man rakt fram kommer man in i sovrummet som är vårt största rum. Nästan alla våra gäster tycker det är konstigt att man kommer rakt in i sovrummet men jag tycker inte att det är så konstigt. Den genomskiniga stolen är min absoluta drömstol från Kartell. Fick den i födelsedagspresent av Frederick ♥
 
Stringhylla med lite småplock. Iittalaskålar, en gammal kamera, Comme des Garcons-ljus och min favoritsnäcka.
 
Här här vi vinylspelarstation med en jättebra snurrfåtölj och en fantastisk tavla som Caroline målat.
 
Vår lägenhet är 76 kvm och när vi flyttade in hade vi nästan inga möbler så vi har kört superscouting på blocket och olika second hand-butiker. Konsten att fylla en lägenhet utan nästan några pengar alltså.
 
Lite pynt i sovrumsfönstret.
 
Lampa från Karlskrona Lampfabrik och en spexig växt som vi inte vet vad den heter men vi kallar den draken. Vi fick den i inflyttningspresent när den var en liten liten kvist i en vas med vatten. Sköt upp planteringen av den med kanske fyra månader men när den väl fått jord och kruka exploderade den och blev jättestor. Älskar den.
 
Ljusslingan som går runt hela sovrummet kommer från Ikea. Jättebra och jättelång.
 
Är väldigt kräsen i tavelväg men har lyckats skrapa ihop några i alla fall. Den vänstra har fina Amanda gjort och jag älskar älskar den. Den högra kom med senaste numret av Rodeo.
 
Lite favoritkläder. Galgarna kommer från Hay.
 
Vardagsrum + kontor
Vår lägenhet har tre stora rum som ligger i fil. Svänger man in till vänster från sovrummet kommer man till vardagsrummet som är mittenrummet. Det är här vi hänger för det mesta.
 
Molnlampan som Frederick gjort.
 
Lövsoffbordet är den enda möbel vi köpt ny tror jag och det kommer från Ikea.
 
Vänder man sig om hamnar man på kontoret! Eller ja, snarare kontor/musikstudio.
 
Fina bilder från tidningar, Fredericks morföräldrar, lite fotoautomatsbilder och Frederick i en pool i Grekland.
 
Var väldigt bestämd med att jag absolut ville ha ett stort skrivbord där jag kan skriva.. eller något. Pyssla lite kanske? Vet inte riktigt vad egentigen. Sitter aldrig här hur som helst. Det fungerar mest som musikstudio där Frederick sitter och spelar in sin musik.

Kök
Fortsätter man vidare till nästa rum kommer man till köket. Eller litet kök och stort matrum med jättestort matsalsbord. Det bästa är att vi har snurrstolar som man kan snurra runt i när man äter.
 
Köket.
 
Vill ha massa växter och odlingar här snart. Ska bara lära mig att komma ihåg och vattna också. Annars är det liksom ingen idé. Har i alla fall koriander, basilika och timjan. Bra början.
 
Hylla som även agerar lite skafferi.
 
Här har vi en medaljongsoffa också som jag fått av en på Textilhögskolan. Tänker att folk kan hänga här medan man lagar mat och så.
 
Badrum
I  köket finns en dörr in till badrummet som är det sista rummet. Hela vår lägenhet har rättså märklig planlösning japp men tror att resten väger upp i alla fall.
 
Det var det hela!
 
Hay amanda åkerman comme des garcons ljus davidshall fiskbensparkett högt i tak iittalaskålae karlskrona lampfabrik kartell luis ghost molnlampa musikstudio rum i fil stringhylla
9 kommentarer

I don't mind you disappearing 'cause I know you can be found


 
 
 

Har suttit och stirrat in i en vägg och väntat ut tågstrejken pga känns ovärt att resa sex timmar för att förflytta mig 20 mil. Men nu är det över!! Nu tar jag tåget till Karlskrona och sydöstligaste delen av landet för att fira midsommar och förhoppningvis dansa lite på dansbanan! Slängde i lite rosa/lila färg i håret dagen till ära. Fick till en rätt bra nyans tycker jag. Har aldrig färgat håret själv innan så utgången var lite oviss där ett tag. Gick ju helt okej bra ändå.
 
lila hår pastellhår rosa hår rosa/lila hår
4 kommentarer
Real Time Web Analytics