BOULEBAR,

 
Det blir lördag och vi äter pyttelite frukost innan vi går ut på promenad i solen och bort till Drottningtorget för att äta brunch på Boulebar med David och Amanda.
 
Det är första gången jag är där och jag älskar det med en gång.
 
Brunchen är fransinspirerad med croissanter, ostar, surdegsbröd, oliver, våfflor, crème brûlée.. ja ni fattar.
 
Det finns till och med en fransman som gör Crepes åt en på beställning. Hur fin som helst.
 
Får en med karamellsås. Wow.
 

David.
 
och Amanda.
 
När vi är supermätta blir det dags att spela boule!
 
Har bara spelat någon gång innan och dessutom glömt bort alla regler men slås av att det är så mycket roligare än det ser ut. Ser ju rättså svintrist och händelselöst ut tänker jag.
 
Jag och Amanda spelar i lag mot Frederick och David. Jag dödar en massa klot men det går ändå helt okej bra.
 
Är tvungna att mäta en massa för att det är så jämnt.
 
Jag och Amanda förlorar med en poäng men jag är glad ändå. Har aldrig varit en särskilt nedslagen förlorare.
 
Kommer ut i solen och inser att det är sjukt ovärt att gå hem så vi letar upp en uteservering med sol och öl!! Bra spontanlördag.
 
Hamnar på Möllan med superjättemånga andra.
 
Spikar roliga planer och firar att det är vår och sol och allt möjligt annat bra ända tills solen börjar gå ner.
 
Jag är kanske den långsammaste öldrickaren jag vet.
 
 
Solen försvinner och vi är hungriga igen. Spontanpunkt två blir indisk middag hos David och Amanda med oss själva plus Caroline och Marcus.
 
 
Älskar deras lägenhet.
 
Hänger, äter, dricker halvhjärtade kokos/ananasdrinkar och pratar musik tills vi blir lite för trötta och sätter punkt på den här lördagen.
 
boule brunch boulebar brunch möllan sol uteservering vår
3 kommentarer

OSLO // HACKNEY

 
Det blir fredagkväll och vi tar bussen från Shoreditch längre norrut bort till Hackney Central och en ny klubb som öppnat i ett gammalt stationshus. Det är jättemycket folk längs en evighetslång bar och säkert fem meter högt i tak. Allting känns så himla mycket New York helt plötsligt i den här staden. Trots att jag aldrig ens varit där. Moa, Mimi och Mia kommer dit och vi köper billig öl och kör snabbreview av allt som hänt sedan sist. Det är ligg med vackra män olika kändisar de ramlat in och så vidare blablabla. Sedan är det "shit vi måste dansa!" och vi springer upp för en trappa till en annan våning där alla dricker sprit ur röda plastmuggar och dansar dansar till bortglömd nittiotalsmusik. Det blir slagsmål mitt på dansgolvet och människor flyger omkring som små vantar tills någon lyckas dra isär idioterna och ger bort dem till polisen och några minuter senare är allt bortglömt igen. Vårt sällskap försvinner iväg någonstans och jag och Frederick flippdansar sådär som man bara gör om man är helt obrydd om allting runtomkring. Det blir så sjukt varmt till slut och någon tjej när vi ska gå ut för att ta luft "Hey where do you think you're going?? You better stay here!!". Bra underhållningsvärde i den dansen. Vi går till toaletterna och jag väntar utanför. Plötsligt ses jag tydligen som något slags enkelt byte och en kille kryper ihop till en boll vid mina fötter som en liten katt i brist på uppmärksamhet. Jag suckar och går vidare. Vi fortsätter dansa//dricka svinbillga drinkar tills det blir sent och allting stänger och vi åker hem igen och slocknar pang bom.
 
 
 
Hackney Oslo dans flippdansa klubb new york nittiotalsmusik
1 kommentar

London dag två,

 
Första hela dagen i London och vi vaknar upp i en väldigt varm och solig takvåning i öst. Tar oss i kragen och gör lite bagelfrukost.
 
Hipstercykeln.
♥ ♥ ♥
 
Hånglar/äter bagels med hummus/dricker te om vartannat. Upprepning på den kommande fem morgnar. 
 
 Går ut på vår lilla takterass för att checka av utsikten.
 
 
 Helt okej bra fint!!
 
 Sedan: klä på sig och ge sig ut på äventyr.
 
  Så himla peppad.
 
Första och viktigaste stoppet på dagen (eller hela resan......) är Redchurch Street där A.P.C. har sin lilla flagship store i UK.
 
Wawawawa. 
 
Provar mig igenom hela deras vårkollektion och önskar att jag kunde köpa typ allt innan vi kilar vidare och tar bussen in till själva centrum.
 
Blir plötsligt superhungrig och då gäller det att äta snabbbbt för mitt blodsocker faller som en sten annars. Vi tar första bästa vilket råkar vara det här stället som säljer burritos i snabbmatsform.
 
 Väldigt poppis och helt okej gott. Gissar att den vegetariska varianten blev lite nedprioriterad i rolighetsgrad jämfört med djurburritosen och det kanske är lite trist i och för sig.
 
 Spexig öllampa.
 
 Går vidare och försöker hitta något att slänga bort mina pengar på vilket visar sig vara lättare sagt än gjort. Hittar en kjol som matchar mitt rosa hår i alla fall.
 
 Några timmar senare och vi återvänder till Shoreditch där vi spanar in Shoreditch Box Park som är ett mini pop up-köpcenter bestående av butiker och matställen samlade i små containrar.
 
Hittar ett litet hamburgerställe där vi spikar middagen med goda vegburgare och lite öl.
 
 
 
 När vi är mätta går vi hem och jag hänger med den här fina och dricker mer öl innan det blir dags att ta nya tag och ge sig ut igen.
a.p.c. american apparel apc bukowski burger burrito hipstercykel london redchurch street shoreditch shoreditch box park tortillas öllampa
1 kommentar
Real Time Web Analytics