Surrounded by your friends,

 
Jag är sexton år och befinner mig på en av alla otaliga förfester. Drar mig alltid undan när den obligatoriska dansen uppstår. Alla tjejer dansar. Alla utom jag. Jag vet inte hur man gör. Vet aldrig vart jag ska ta vägen, hur jag ska röra mig. Vad som är okej. Det enda jag kan är att studsa omkring till Håkan Hellström och han spelas aldrig här. Aldrig aldrig. Jag smiter alltid iväg på något annat håll utan att ha någonstans att ta vägen. För det är för tidigt för att hångla upp någon random pojke med randig tröja och taniga ben. Jag föraktar allt som har med rökning och göra och jag vet inte ens hur man för ett vanligt samtal. Det är inte särskilt många alternativ som återstår. Väntar ut det tills det är dags att gå vidare till själva festen. Såhär i eftrahand vet jag inte om de här festerna egentligen gick ut på någoting mer än att hångla på halvvingliga ben? Helst så många att man nästan tappar räkningen. Det var väl det som definireade en bra kväll.
 
Foto: Andreas Efternamn
 
Men nu. Någonstans mellan nu och då slutade jag att bry mig. Insåg att det inte finns några regler för hur man dansar. Kanske det bästa jag vet är att släppa allt på dansgolvet och bara flippdansa i x antal timmar. Glömmer bort alla andra så pass mycket att det till slut bara är jag och mina kompisar kvar. Struntar fullständigt i alla himla pojkar och män. Bara de låter mig dansa ifred.
  
2 kommentarer

April i telefonen,

Vaknade och hittade Frederick sovandes såhär med en liten iller ♥♥♥
 
Köpte den här fantastiska tavlan av Amanda som jag ä l s k a r .
 
 Har lärt mig att älska bada tack vare Lushs "the comforter" = rosa vatten och jättttttemycket bubblor.
 
Vi lanserade nya Sunbuddies-kollektionen och jag har bott i mina sedan dess. Nu är nästan alla i den här stylen slutsålda. Win win.
 
Vi firade farfars 80-årsdag med middag på ett slott i mina hemtrakter.
 
Har äntligen skrapat ihop någon form av kontor här hemma. Nu ska jag bara eh.. använda det också. Fint är det i alla fall!
 
Hade inga svarta sneakers men nu har jag svarta glittervans!!
 
Åkte en sväng till Karlskrona och havet. Tänkte verkligen hänga här i sommar.
 

Tänk att dansa på den här dansbanan?? Vill ha sommar och dans nu nu!!
 
dansbana glittervans lush sunbuddies type 02 the comforter torhamn
4 kommentarer

Boulebars ettårsfest!!

I lördags var det dags att fira Boulebar som funnits i Malmö prick ett år nu = jättestor bouleturnering. Vi gick dit efter att ha hängt i kungsparken hela förmiddagen. 
 
Fick en liten nyckel för att kunna hämta ut spelschema plus drinkbiljetter. 
 
 Min lillasyster var där! 
 
 
Fick äran att möta Tingsek som första lag, vilka vann hela turneringen förra året. Jag och Josephine har inte direkt någon bouleerfarenhet att skryta med så vi kände lite: fuck it. Det får gå som det går.
 
Tror vi gav ett rättså spretigt intryck eftersom vi kastade kloten lite hejvilt när vi övade innan matchen. Men det var mest lur.. säger vi. Hehe.
 
Très Bien-laget! Simon, Josephine och jag. Plus lite fler som var överallt och ingenstans. Lite spretiga som sagt.. japp.
 
Ingen visste riktigt vad som hände men pang så vann vi första matchen rättså stort!! medan Tingsek väste fula könsord för sig själva. 
 
Efter det fick vi lite paus och spanade på folket istället.
 
Match nummer två! Mot hmm No limit skate som är ett skateboardcrew för tjejer! De hade precis blivit slaktade av Tingsek så man kanske kunde tro att vi hade en chans meen det hade vi inte.
 
Alltså så mycket hippa folk den här dagen jjjja. Livet.
 
Viktor, Simon och Hannes plus någon liten slags ostbricka.
 
Ostbrickan försvann pang pang jättesnabbt eftersom vi var rätt många.  
 
Josephine <3
 
Var lite mer hungirg och beställde in dödens goda pommes och aioli. Waaaa. Värt.
 
Sedan var det dags för lite kvalning och vi spelade mot Unnitz som är någon slags Dj-konstallation tror jag? Det var superjämt och spännande men vi vann igen!! Yes!
 
Ny match direkt efter! Mot Radisson den här gången. De var väldigt duktiga så jag tänkte att "nä nu ryker vi i alla fall".
 
Men icke. Här fick vi lite alltså lite hybris.
 
Frederick dök upp från ingenstans ♥♥
 
Det blev dags för typ åttondelsfinal kanske och vi fick möta superboulespelarna från Stadsteatern. Ni vet så pass seriösa att de sitter ner och kastar och prickar exakt rätt. Varje gång. Fanns inget mer att göra än att stå och beskåda vårt förfall. Plus dricka drinkar under tiden.
 
*Håller lite nervöst i bladet*
 
Tack och hej så var boulekarriären över! Ägnade oss åt fesligheter istället. Inte så sorgligt ändå. 
 
Kollade på lite fler finaler. Det tog aldrig slut.. Här är Saif, Emma och Hannes.
 
Lillasyster spex.
 
Fick någon slags vision om att vi skulle kila hem och peppa lite mer och sedan: utgång, men alltså nä.. Var rättså doomed så fort vi kom hem och jjjjjjjjjjjaa vi sover lite istället behöver ingen dans godnatt.  
 
Très Bien boulebar turnering
3 kommentarer
Real Time Web Analytics