Charterfest,

Lördag och Jonas styr upp en Charterfest i sin lägenhet.
Kommer dit och hela lägenheten är plötsligt väldigt tropisk. Sällskapsresan går på repeat i stumfilmsversion och vi lyssnar på fantastisk musik såsom We're going to Ibiza, Papaya Coconut och Vamos a la Playa.
 
Jonas visar sig på sin bästa värd-sida genom att glida omkring och spruta Rom i truten på människorna. Duckar denna väldigt snabbt.
 
Linnéa är med! Med gräslig hawaiiskjorta, vindruveörhängen och blå ögonskugga. Vi kommer egentigen som ett kit men glömmer bort att föreviga oss. Synd.
 
Det här är alltså en 75-literstunna fylld med sangria som såklart är svinstark. Så himla sjukt. Det här händer bara hos Jonas. (och på frågan om människorna lyckades tömma denna är alltså svaret ja).
 
Josephine och Nathalie! Josephine slår ihop kombinationen svart + tropiskt = knivigt.
 
Det här är väldigt oklart bara.
 
Jag och Linnéa tycker att det känns som en bra idé att äta indiskt innan festen..............jätte...bra...not. Kanske får en liten eld i magen så köper med mig mjölk och varvar med sangrian :)))
 
Såpubblor!
 
Jonathan i äkta Suntrip-tröja. Älskar när människorna går all in på temafester.
 
#charterparty
 
Jonas har någon grej för att posera med olika attribut. Här med leranka.
 
Så glada!! fint.
 
Tog på mig det mest blommiga/somrigaste jag kunde hitta i garderoben. Blommig scarfs, tropisk tröja och plastiga solbrillor med senilsnören ->
 
-> + blommiga tights och lila plastsandaler. Jonas säger att jag kan få vinna outfit-tävlingen om jag stannar hela natten. Känns rimligt.
 
Drar några danser innan jag säger tack och adjö och går hem rättså spikens nykter. Har varit så sjukt osugen på bakfylla/sömnbrist senaste tiden. Tröttnar innan jag ens hunnit börja dricka. Då är det inte så värt. Bättre att krypa ner bredvid en supervarm pojkvän och ligga nära nära sista natten innan han åker på Europaturné.
 
1 kommentar

Q & A,

 
Det var så längesedan vi körde Q&A, och jag tycker alltid att det är så fint, så nu kör vi!
 
Ställ frågor om precis vad ni vill så ska jag göra mitt bästa för att svara. Kanske om vad jag egentligen gör eller inte gör, om kärlek, Malmö, det värsta som någonsin kan hända, Frederick, ångest, ytliga saker eller någonting helt annat.
14 kommentarer

Här bor vi 2.0

När vi flyttade in i vår lägenhet vid årsskiftet hade vi nästan inga möbler, första halvåret blev nästan en enda lång möbeljakt. Nu är det mest tavlor, massa växter och någon enstaka möbel som saknas för att det inte ska vara så kalt. Gjorde ett inlägg med bilder från vår lägenhet i Juni och sedan dess har allting stått rättså stilla.
 
Tills nu när jag fick ett ryck och ville börja fixa igen. Här är lite nytt som tillkommit:
Först köket! Här är vår ananasväxt! som jag hittade på Ikea. Ingen aning om hur den kommer att utvecklas. Väldigt spännande. Vet bara att den är olämplig att äta.
 
Lite blommor i köksfönstret. Ananas, halvledsen tomatplanta, väldigt ledsen basilika och en liten serdangalm. 
 
Uppdaterade vår hylla i köket med fler burkar och en murgröna. Vårt kök är egentligen bara en kokvrå med rätt lite förvaring och då är det tacksamt med den här typen av lösningar.
 
Satte upp lite tavlor i  köket också. Klippte ut bilder jag tyckte var fina ur tidningar och ramade in. Två bilder på (och av) Arvida Byström, lite andra bilder från Lula och Bon och så jag & Frederick.
 
Den här Monsteran bor också i köket och är kanske min favorit. Väldigt bra grönväxt bara.
 
Hittade de här korgarna, som mest liknar urnor, på Stadsmissionen. Ingen aning om vad vi ska ha dem till men tyckte att de var roliga och slog till. Tänker att om jag hade varit en hejare på att sticka hade det varit jättebra förvaring till garn och sånt.. men det är jag inte.
 
Sedan: vardagsrummet! Uppgraderade lite genom att flytta soffan till andra väggen och byta fåtölj (också den ifrån Stadsmissionen). 
 
Köpte en svinbra palm på Ikea också för 300 spänn. Vill helst ha palmer lite överallt.
 
Tror att det här blev mitt bästa rum nu. 
 
 Nu saknas bara lite fler tavlor och ett stort och vettigt hyllsystem.... och som inte kostar typ 10.000. Waaa svårt.
 
Sedan är det bara sovrummet kvar. 
 
Fick ärva den här fantastiskt fina emma-fåtöljen av en släkting som inte hade plats för den längre, vilket gjorde mig väldigt glad. Har hängt med sedan slutet på 1800-talet men är fortfarande i superfint skick.
 
I fönstret har vi vår lilla Hawaii-palm och en liten elefantöra-stickling som vi planterade häromdagen.
 
Tog bort klädställningen eftersom jag var så sjukt less på den och ställde in en byrå som Frederick hatar istället :)) Mest för att det är sämst kvalitet och lådorna lossnar hela tiden. Men den får hänga med ett tag till.
 
5 kommentarer
Real Time Web Analytics