YOU'RE NOT GOOD ENOUGH,

 
aila
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
aila
 
aila
 
aila
 
Kappa - A.P.C., Tröja - Second hand, Jeans - Levi's, Skor - Palomitas by Paloma Barceló, Vantar - Urban Outfitters, Väska - A.P.C.
 
Okej man fryser fortfarande ihjäl utan halsduk men jag tror på något sätt att våren är på väg ändå. Min kappa har gett upp lite och jag letar i hundra år efter favoritläppstift, nycklar och allt annat innan jag hittar dem långt ner i botten på fodret. Vill bara ha korta jackor, tunna sneakers och solglasögon mmmmmm nu jaa tack.
 
Har hängt med den lille killer-kamphunden hela helgen. Eller nä hon är ingen killer, utan en massa gos bara, men det behöver ju ingen annan veta. Mer än vi då. Vet inte om gif:sen ovan fungerar så bra i mobilen förresten, eller? Kanske bara är min telefon som är stenålders..
 
aila
 
davidshall
 
--
 
davidshall
 
davidshall
 
davidshall
 
möllan
 
Gick till Malmös för tillfället kanske mest hypeade restaurang tillsammans med David och Amanda i lördags. Förbi den nya drömmiga floristen på Kärleksgatan, och bort till Shamiat på Möllan, där det serveras syrisk mat! Vi beställde in allt som gick att äta och som var veganskt = en herrans massa olika röror. Plus bröd. Minus att brödet dök upp när vi kanske redan hade ätit upp. Så sjukt billigt, ehh betalade inte ens en hundring per skalle. MALMÖLIVET du är alldeles för enkelt att leva i ibland.
 
shamiat
3 kommentarer

birthday wishlist,

 
 
 
Gjorde en liten lista på saker som hade varit fint att få i födelsedagspresent.
 
- Handgjort porslin i keramik. Gärna lite fläckigt och skevt. Bilderna har jag tagit ifrån pinterest här, här och här
- En brandfilt så ifall jag eller någon annan skulle börja brinna igen
- Den här kickass-tavlan från Stilleben (print + ram)
- Dinosaurieörhängen!! Har älskat de här så mycket sedan jag såg dem första gången. När jag väl ramlade över dem på Etsy så eh kanske jag var tvungen att slå till direkt. Det gäller att säkra sin plats på lyckoskalan.
- Rouge i en fin rosa färg. Tycker det är tråkigt att köpa smink men roligt att få.
 
- Kanske det mest förekommande och upskattade bland mig och min systrar: någonting som man gör ihop. Tidigare har vi till exempel gett varandra: rida på islandshästar, The Creek Experience på Ystad Saltsjöbad, brunch + manikyr, Köpenhamnsresa. Sånt som man kanske inte gör av sig själv pga lite pricey eller för att man inte kommer sig för bara. Bästa presentsorten <3
 
birthday wishlist dinosaureörhängen vive le feminisme
0 kommentarer

stay with me forever, don't take off those blue jeans

 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
levi's wedgie fit
 
Jeans - Levi's Wedgie Fit, T-shirt - A.P.C., Skor - Palomitas by Paloma Barceló
 
 
Som av en händelse ramlade jag över världens mest perfekta jeans på Levi's häromdagen ♥♥♥ Vet inte hur många 501:or jag har provat i otaliga second hand-butiker genom åren. Men alltså. Det är ju i princip omöjligt att hitta några som faktiskt sitter snyggt. Så fula i grenen och pyttesmå i storlekarna och inte tillräckligt höga i midjan och waaa panik bara. Har kanske inte varit så intresserad av Levi's nyproducerade jeans tidigare men de här är allt jag någonsin velat ha. Höga i midjan, tighta över rumpa/höfter, helt raka ben, perfekt längd och bra tvätt.
 
Ifall jag hade varit någon som jagar efter "den perfekta basgarderoben" hade jag säkert kunnat dö lycklig nu.
 
a.p.c. lev's wedgie fit jeans staffordshire bullterrier
1 kommentar
Real Time Web Analytics