work, work, work, work, work, work

 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
big bowl
 
Igår gick jag och bowlade med mina kollegor Isa, Sigge, Kalle och Martin för att fira Martins födelsedag lite i efterhand. Gick till Big Bowl som har funnits i Malmö cirka alltid. Vissa hade lite superskills att casha in från till exempel boulespelandet. Jag speglade lite mer min generella livsapproach: allt eller inget bara. Strikes eller ingen. Inte särskilt medelmåttligt. Drack lite öl, lyssnade på Justin Beiber och kastade klot tills vi blev alldeles svaga i handleder och gud vet var. Ändå värt att göra något som man aldrig någonsin gör annars. Och ännu mer värt att jobba med personer som är minst lika roliga att hänga med på jobbet som utanför. Efteråt pausade vi med lite eftermingel på skoavdelningen. Kanske för att vi kändes oss lite hemma där.. eller nä. 
big bowl malmö
1 kommentar

PARTEY + BABEL PÅ FREDAG KOOOOM,

 
 
Bilder: Andreas Romano 
 
babel
 
Nu på fredag händer det två roliga saker: Jag firar födelsedag och jag ska spela skivor på Babel!! Är så sjuukt peppad på detta eftersom 1. Babel är den bästa klubben i Malmö (eller kanske den enda klubben jag gillar). Gud vet hur många nätter jag har dansat ihjäl där. och 2. Tänker på det lite som en privat födelsedagsfest tills resten av människorna har ramlat in hehe. Jag spelar 00.30 - 01.30 och det är gratis innan midnatt!
 
 
Kom kom och dansa och fira det hade varit så fint <3 <3
 
 
babel klubb malmö partey
4 kommentarer

you can have it all at once if you make it sane,

 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
- Köpte en ersättare till tröjan som brann upp, och den dök up för någon vecka sedan. Cirkeln är sluten. Är sjukt vaksam mot allt omkring mig som brinner eller kan tänkas brinna. Det släpper säkert såsmåningom men just nu är jag en eldvaktare av rang.
 
- Efter eldhistorian fick vi in en svindyr stickad tröja på jobbet från Comme des Garcons som ser exakt ut som att den har brunnit. Ehh är väl inte riktigt på den trendnivån att jag kan springa omkring i eldade kläder. Ser det lite mer som ett personligt hån. Kanske kan spara den till typ... ett rave?
 
- Tror det börjar bli dags att ta lite fler hål i öronen. Min helix har ääntligen läkt (tror jag) och det kan vara en fin födelsedagstradition att ta lite hål i öronen tänker jag.
 
- Den här meshtröjan håller bokstavligen på att falla i bitar. Orkar inte ens bry mig om att den inte tål sköljmedel = elastantrådar som spretar på alla håll överallt. Har sökt igenom alla ställen jag kan komma på men hittar ingen ersättare. Nu kan jag inte tänka på någonting annat.
 
- Älskar att solen får människorna att krypa fram ur sina gömmor och GÅ UT och äntligen känns det som att livet är på riktigt igen.
 
mesh longsleeve t by alexander wang
3 kommentarer
Real Time Web Analytics