you can have it all at once if you make it sane,

 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
wang burlap top
 
- Köpte en ersättare till tröjan som brann upp, och den dök up för någon vecka sedan. Cirkeln är sluten. Är sjukt vaksam mot allt omkring mig som brinner eller kan tänkas brinna. Det släpper säkert såsmåningom men just nu är jag en eldvaktare av rang.
 
- Efter eldhistorian fick vi in en svindyr stickad tröja på jobbet från Comme des Garcons som ser exakt ut som att den har brunnit. Ehh är väl inte riktigt på den trendnivån att jag kan springa omkring i eldade kläder. Ser det lite mer som ett personligt hån. Kanske kan spara den till typ... ett rave?
 
- Tror det börjar bli dags att ta lite fler hål i öronen. Min helix har ääntligen läkt (tror jag) och det kan vara en fin födelsedagstradition att ta lite hål i öronen tänker jag.
 
- Den här meshtröjan håller bokstavligen på att falla i bitar. Orkar inte ens bry mig om att den inte tål sköljmedel = elastantrådar som spretar på alla håll överallt. Har sökt igenom alla ställen jag kan komma på men hittar ingen ersättare. Nu kan jag inte tänka på någonting annat.
 
- Älskar att solen får människorna att krypa fram ur sina gömmor och GÅ UT och äntligen känns det som att livet är på riktigt igen.
 
mesh longsleeve t by alexander wang
3 kommentarer
Daniella Chanelle

Men Gud 😱😱😱 brann den alltså när du hade på dej den?

Svar: jaa exakt! jag har skrivit lite mer om det här http://tigerlilys.blogg.se/2016/february/sorgen-i-att-kopa-dyra-klader-2.html
Felicia

MANDA DA MANDA

tänkte exakt samma sak om solen idag! lilla smutsiga och tomma sundsvall känns helt plötsligt rakt igenom idylliskt

madeleine

waaah du passar så bra i detta! önskar jag kunde göra så på mig själv lol kan inte ens göra en fin hästsvans

Real Time Web Analytics